Sowenia Napisano Październik 1, 2018 Autor Share Napisano Październik 1, 2018 Właśnie wykonałam pewne zamówienie na pixelowego ocka więc oczywiście pochwalę się swoją pracą tutaj ^^ Spoiler 2 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 1, 2018 Share Napisano Październik 1, 2018 Słodko mu włoski się ruszają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 1, 2018 Autor Share Napisano Październik 1, 2018 4 minuty temu, PervKapitan napisał: Słodko mu włoski się ruszają Dzięki ^^ Wpadłam na pomysł z włosami już po tym jak zapisałam gotowego gifa. Samo to, że się gibał z góry na dół jakoś słabo wyglądało xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 1, 2018 Share Napisano Październik 1, 2018 Bardzo fajny... jak mu na imię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 1, 2018 Autor Share Napisano Październik 1, 2018 34 minuty temu, Starlight Sparkle napisał: Bardzo fajny... jak mu na imię? Fernando Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 1, 2018 Share Napisano Październik 1, 2018 "Fernando lubił spokój. Lubił wąchać kwiatki – storotki i bławatki. W ciche wieczory letnie chadzał pod drzewo stuletnie I w jego cieniu siadywał. I wąchał polne kwiatki – stokrotki i bławatki." 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 1, 2018 Autor Share Napisano Październik 1, 2018 Byczek Fernando Mam rację? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 1, 2018 Share Napisano Październik 1, 2018 Dokładnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 14, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2019 Swoją ockę wrzucę. Dodałam jej kwiatek i...tą taką ozdobę na szyję. Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się