Popularny post. solaris Napisano Luty 22, 2014 Popularny post. Share Napisano Luty 22, 2014 (edytowany) Tutaj aktualizować będę zmiany na stanowiskach avatarów i regentów poszczególnych kucyków od początków forum. Obecnie zamieszczam avatarów w latach 2011-2014 (regentów dodam za chwilę, w aktualizacji tego posta). Gdyby były jakieś nieścisłości to proszę o informację w poście, mogłem coś przeoczyć. AVATARZY REGENCI 2011 https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AvVyStgiJ70YdF81WVNOR1h4amFvazFVZFAtQWo3U3c&usp=sharing REGENCI 2012 https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AvVyStgiJ70YdFZXTnNKZHh2NnFTd1VMM2Z1c1N5RlE&usp=sharing REGENCI 2013 https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AvVyStgiJ70YdFE4OEZPcGRDSkVOWU1Ya2FVdEVpeFE&usp=sharing REGENCI 2014 https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AvVyStgiJ70YdGdtUk0yOUh0TmY0X204RHhFYjhqLVE&usp=sharing Edytowano Kwiecień 6, 2017 przez solaris 12 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Brakuje Insomnii, jako avatar Celestii. Objęła to stanowisko krótko po tym, jak Myhell z niego zrezygnował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 czuję się pominięty. gdzie tabelka zawierająca modów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Październik 25, 2014 Autor Share Napisano Październik 25, 2014 (edytowany) Bump, luki w pamięci większe jak u Radka Sikorskiego, zmiany w CMC zachodziły tak często i gęsto, że się pogubiłem kto był czyim avatarem i jak długo. Nie potrafię znaleźć jak długo Lordek był avatarem Dr Whoovesa i jak długo jest nim Uszatka. Kolory tam gdzie ich brakuje dodam lada moment. Nie wiem także jak długo Cygnus urzędował w dziale Crystal Empire. Edytowano Październik 25, 2014 przez solaris Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 (edytowany) Uszatka jest Avatarem Doctora whoovesa jakieś cztery i pół dnia a Lordek przestał nim być jakieś 8-9 miesięcy temu a Cygnus Cygnusił w dziale kredensu jakieś cztery miechy temu a później na to stanowisko wlazł Czarny a i właśnie popierniczyłeś długość trwania avatarowania i kilku avatarów... Jak wejdę na kompa to dokładnie powiem, co jest nie tak, jak być powinno... Mam nadzieję, że pomogłem Edytowano Październik 25, 2014 przez Sosna 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Solar zaktualizuj tabelki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 W "Regenci 2013" jest błąd, bowiem wtedy nie było ogólnego działu dla Crystal Empire, więc Cygnus nie był Regentem. A DerpDash była Avatarem i kiedy ją usunięto nie otrzymała rangi Regenta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 4, 2014 Share Napisano Grudzień 4, 2014 Cava... to nie jest błąd Cygnus był regentem Cesarstwa Kryształowego, lecz później został z tej funkcji wywalony a dział został został zredukowany tylko do działu poświęconego Cadance i przeniesiony do działu inne postacie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 23, 2015 Share Napisano Czerwiec 23, 2015 Będę upierdliwy i poproszę o zaktualizowanie tabelek, których i tak nikt nie czyta W sumie dla porządku tylko. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Lipiec 26, 2015 Share Napisano Lipiec 26, 2015 (edytowany) Monthly reminder: Solar, weź tabelki uzupełnij albo przekaż komuś pieczę nad tabelkami. :c Edytowano Lipiec 26, 2015 przez Garin 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Kwiecień 6, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2017 Mały update avatarów na stronie, dodani zostali oni do roku 2017 włącznie plus wszystkich dodałem w jednym pliku, kolejne lata są w oznaczonych arkuszach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się