Gość Napisano Luty 27, 2014 Share Napisano Luty 27, 2014 (edytowany) Witajcie, moi drodzy! Macie jakieś pomysły dotyczące prowadzenia działu? Napiszcie je tutaj, a możliwe, że zostaną zrealizowane! Pozdrawiam akidamo Edytowano Październik 14, 2014 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 11, 2014 Share Napisano Październik 11, 2014 (edytowany) Witajcie. Jako nowy Avatar, chciałbym poinformować Was, że na dzień dzisiejszy, nie będę wprowadzał większych zmian... Że co? Ja też ciebie witam. Gdzie to ja... aha... nie będę wprowadzał większych zmian. Dlaczego? Muszę zamknąć wszystko na ostatni guzik w Kąciku, dlatego za Ławkę zabiorę się z drobnym opóźnieniem. Wynika to z tego, że mam masę pomysłów, a dział czeka wręcz kompletny remont. Mam nadzieję, że na lepsze Dam sobie rękę za to uciąć. Oj Triste, użyłeś złego słowa mój drogi... bardzo złego... Edytowano Październik 11, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 14, 2014 Share Napisano Październik 14, 2014 Witajcie. Chcę dla działu jak najlepiej. Mam pomysły na zabawy. "Nie chcem, ale muszem" pomęczyć trochę administrację, ale nie teraz... Sprawy rodzinne. Bardzo poważne. Łóżko odlerzynowe i te sprawy. Lekarze stwierdzili jedynie, że [wymowna pauza] musimy przygotować się na najgorsze. Boję się odbierać jakikolwiek telefon, który nie ma [numer zastrzeżony]. Będę się udzielał, muszę mieć jakieś zajęcie, ale niewiele to pomaga. Przepraszam.Triste Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 16, 2014 Share Napisano Październik 16, 2014 Szykuję kompilację. Mam nadzieję, że przypadnie wam do gustu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 22, 2014 Share Napisano Październik 22, 2014 Lista fanów została uaktualniona. Szykuję też konkurs związany z Nightmare Night Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 23, 2014 Share Napisano Październik 23, 2014 Dam sobie za to rękę uciąć (Lyra, to przenośnia, zabieraj tą siekierę). Póki co, muszę go stworzyć. Nie wspominając o dobrym pomyśle. Ale będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 29, 2014 Share Napisano Październik 29, 2014 Dziękuję za sugestię. Przemyślę jak miałoby to wyglądać. Planuję quiz z antropologii. Detale - wkrótce.Niestety sytuacja rodzinna sprawiła, że w każdej będę musiał ograniczyć obecność w dziale. Poinformuję was o tym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 Ze względu na śmierć babci, moja aktywność w dziale zmaleje. Będę się pojawiał, ale nie wiem jak często. Triste Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 38.9 gorączki. Możliwe, że trafię to szpitala. Możliwa 3-7 dniowa nieobecność. Możliwe, że dłużej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 3, 2014 Share Napisano Listopad 3, 2014 Powoli dochodzę do siebie. Do końca życia będę miał kaca moralnego, że przez gorączkę (i coś jeszcze) nie było mnie na pogrzebie. Dziś, wizyta u lekarza specjalisty. Powoli będę mógł wrócić do pracy, a wy... brać się za prace na konkurs! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 Uff... nie jest tak źle, jak myślałem. Jutro ostatnie badanie, ale to formalność. Mówiąc krótko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Może jakiś konkurs literacki? Np. "Dzień z życia poszukiwacza ludzi". Nie wiem, czy jest, ale proponuje aby było coś takiego jak "Odznaczenia". 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Odznaczenia jak najbardziej są. Co do konkursu literackiego - obecnie trwa "rysunkowy". Myślę, że to dobry pomysł. Wprowadzę go po zakończeniu obecnego (o ile będą zgłoszenia). Dzięki za ciekawą sugestię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Na jutro zgłaszam "mniejszą aktywność" na forum - badania (USG, pełna morfologia, etc).W czwartek, w zależności od wyników i decyzji urologa, mogę trafić na 24-48h do szpitala (oby nie więcej) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 Od 28 listopada do przynajmniej 1 grudnia mnie nie będzie - powód - badania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 Może powołaj regenta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Na dzień dzisiejszy czuję się bardzo dobrze. Wszystko wskazuje na to, że antybiotyki pomogły. Mimo to, urolog chce upewnić się, czy wyzdrowiałem na dobre. Badanie trwa około 10 minut, ale można wykonać je, jedynie w warunkach szpitalnych. Wykonają je w piątek 28 listopada. Najprawdopodobniej wyjdę w poniedziałek. Gdyby zrobiono je w środku tygodnia, wyszedłbym następnego dnia, a że tydzień roboczy ma 5 dni... Co do regenta: 1. Administracja się nie zgodzi. 2. Cała ta choroba, to jedna wielka seria nakładających na siebie wydarzeń: choroba w dniu śmierci babci, różne badania, a do tego zabieg w dniu wizyty u neurologa (nawet godzina jest ta sama! Teraz muszę zapierniczać do neurologa i prosić o przedłużenie leków, na kolejne 3 miesiące. To "tylko" 50km...) 3. Absolutnie każdy ma prawo zakładać zabawy, dyskusje, tematy... Dział powstał dla was. To, że jestem Avatarem nie oznacza, że ja i tylko ja decyduję o "zawartości" tego działu. Ja tu tylko sprzątam Pomocnik Być może powołam pomocnika, który zajmie się częścią tematów. Jutro dam wam znać. Jeśli ktoś czuje się na siłach i nie ma słomianego zapału, może pomyśleć jak będzie wyglądało ewentualne podanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 (edytowany) W związku z tym, że najbliższe dni będą chaotyczne, niczym spity Discord (przed reformacją) pracujący w PKW, otwieram nabór na tymczasowego pomocnika. Jeśli ktoś chciałby pomóc w prowadzeniu działu, niech prześle podanie. Wystarczy kilka zdań, w których nie ma standardowych: "lubię Lyrę, to mój ulubiony kucyk" etc. Termin - 26 listopada. Przepraszam, że tak krótko, ale zakres obowiązków będzie minimalny: - dopilnowanie kilku wątków Poza tym, nie mogę doczekać się grudnia, gdy całe to szaleństwo dobiegnie końca. Detale - wieczorem, ale podania możecie przesyłać na PW od tej chwili. Wrzuciłbym jakiś obrazek na głównej, ale wszystkie są zajęte Edytowano Listopad 23, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 W związku z tym, że jedyną osobą która zgłosiła się, na "nabór pomocnika" jest RexCrusader... sami rozumiecie. Jeszcze dziś, część wątków, po udzieleniu odpowiedzi zostanie zamknięta. Pozostałe, zostawię "tymczasowemu pomocnikowi". Wszelkie informacje, podeśle mu na PW oraz napiszę tutaj. Przepraszam za zaistniałą sytuację, ale zdrowie jest ważniejsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 (edytowany) Witajcie. Wróciłem szybciej niż myślałem. Okazało się, że lekarz wprowadził mnie w błąd lub / i ja źle zrozumiałem. Nie ma konieczności pobytu w szpitalu. Po 20 minutach jest "po zawodach". Można wracać do domu. Mimo to, wstałem o 4:00 - nie mam sił, aby dziś robić cokolwiek z działem. Edytowano Listopad 28, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 Witam. Mam dla Was kilka istotnych informacji. 1. Funkcja "pomocnika" została zniesiona. 2. Nie oznacza to, że jej nie ma. Jest nim każdy z was. Zakładajcie wątki, quizy, zabawy... Bon Bon, a tym bardziej Lyra nie będą miały nic przeciwko. Ucieszą się, widząc że o nie dbacie 3. Wszystko powoli wraca do normy, ale nie jestem w stanie "ogarnąć" wszystkiego od razu. Dajcie mi trochę czasu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 5, 2014 Share Napisano Grudzień 5, 2014 Uwaga! Doszedłem do wniosku, że głosowanie na prace w konkursie plastycznym, zakończy się dziś o 23:39. Głosy nie zmieniają się od kilku dni. Jest jeszcze jeden powód. Dlaczego? Co mamy 6 grudnia? Tego dnia wystartuje nowy konkurs - tym razem literacki. Będziecie mogli popisać się, umiejętnością pisania, czegoś więcej niż postów w dziale "oceń użytkownika powyżej". Detale? W temacie, który powstanie wieczorem, a nad którym pracuję już w tej chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 5, 2014 Share Napisano Grudzień 5, 2014 Taka moja drobna sugestia: może przydałby się opiekun Bon Bon? W niektórych działach oprócz awatara są pomocnicy, którzy pomagają( jak sama nazwa wskazuje; i zajmują się działem podczas nieobecności lub problemów w życiu) awatarowi. Jaki będzie temat konkursu literackiego( i jaki będzie termin składania prac)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 5, 2014 Share Napisano Grudzień 5, 2014 1. Opiekun Bon Bon - nie widzę takiej potrzeby. To tylko dwie postaci, a na dobrą sprawę 1.5 postaci. W kąciku muzycznym, jedna osoba brała się za elektronikę, druga za klasykę. Tutaj, trudno podzielić obowiązki. Co do nieobecności - myślę, że znajdę sobie osobę, która będzie mnie zastępować, gdybym nagle znikł - bez zapowiedzi.2. Konkurs. Temat prac - dowolny. Grudzień to mikołajki, bałwany, śnieg, święta, nowy rok... Opowiadanie? Wiersz? Nie ma żadnych kryteriów. Termin - od dziś (za chwilę założę temat) do końca roku).Wyniki - oczywiście po nowym roku. W końcu będę miał co czytać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 16 postów... Biedna Lyra, znaczy się ja. Najmocniej was przepraszam, ale zamknę temat do jutra. Do której? Wstanę, zjem śniadanie i zagonię Lyrę (siebie) do roboty. Pół dnia reanimowałem Xboxa [ VVV---v------v------- "zgon pacjenta o...] Może Ci pomóc z odpowiadaniem/wymyślaniem efektów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts