Cipher 618 Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 (edytowany) W związku z awarią laptopa nie będę w stanie w pełni prowadzić działu. Dotyczy to w szczególności "kryształowej liry". Mam nadzieję, że nie zrezygnujecie z udziału. Postaram się robić jak najwięcej, ale nie wiem na ile pozwoli mi tablet. Spoiler Przepraszam za wszelkie niedogodności i zapraszam do podsyłania propozycji zabaw/dyskusji oraz zakładania tematów, a przede wszystkim zadawania naszym klaczom pytań. Jeśli będę potrzebował pomocy dam wam znać. Przeklęty win 8.1. takietamcośtam Edytowano Listopad 6, 2015 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 6, 2015 Share Napisano Październik 6, 2015 W dziale pojawiło się trochę nowości:1. Druga edycja gry paragrafowej. Zapraszam do wzięcia udziału w ankiecie. Chciałbym wiedzieć czego oczekujecie. 2. Event urodzinowy: jestem z wami 3 lata, "na dniach" kończę 30 lat, a do tego jestem w tym dziale prawie rok. Zacząłem się nim opiekować w dniu urodzin. Miły prezent. 3. Wkrótce pojawi się nowa zabawa. "Za porozumieniem stron" powstanie odpowiednik "Chrysia dobrała się do gier". Lyra w porównaniu do istniejącej już zabawy zajmie się hitami pokroju Maluch Racer czy Wyścigi Kurczaków. Dlaczego nie Bon Bon? Wydaje mi się, że jest zbyt poważna na takie rzeczy. Poza tym, w grach występują ludzie Niestety są też zaległości, ale już się za nie biorę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 14, 2015 Share Napisano Październik 14, 2015 Uwaga, uwaga, uwaga... Mamy kilka nowości w dziale. Konkrety:- Zabawa - Lyra, co robisz? Gram w grę. Nasza zwariowana klacz dobrała się do najgorszych lub nieznanych produkcji. Jak sobie z nimi poradzi?- Druga edycja gry paragrafowej. - Zdecyduj o losach Lyry i kogoś bardzo dla niej bliskiego. Każdy jest mile widziany - Na koniec - Konkurs fotograficzny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 6, 2015 Share Napisano Listopad 6, 2015 Do głowy mi nie przyszło, że będę musiał napisać coś takiego. UWAGA!!! Ze względu na cyrki, jakie dzieją się nowym "lepszym" silniku, zabawy, dyskusje etc. wymagające: kolorów oraz spoilerów zostają WSTRZYMANE do czasu, gdy "to coś" zacznie normalnie działać. Innymi słowy, gdy zostaną przywrócone: wstawianie spoilerów oraz pełna paleta barw. Przepraszam :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 20, 2015 Share Napisano Grudzień 20, 2015 Druga edycja gry paragrafowej została zamknięta. Nie miałem pomysłów by wymyślać kolejne wątki, a kilka "scen" to za mało :( Po nowym roku powinna wystartować "nowa druga" edycja, w której tym razem udział wezmą zarówno Lyra jak i Bon Bon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 19, 2016 Share Napisano Styczeń 19, 2016 Witam. Na dniach miałem zamiar wprowadzić to i owo, ale przez jakiś czas będę miał co robić w "realu". Nie wiem kiedy będę mógł odetchnąć i na spokojnie zrobić to, co zaplanowałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts