ComingTrueMusic Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Zaczął się ten event dla bronies i pegasis. Ten ,w którym Bronies wysyłają teksty piosenek, muzyki czy rysunki do Pegasis. I tu mój problem... Komu mam to dać? Nie mam żadnych znajomych na tym forum T___T. Zacząłem już na gitarze komponować piosnkę ale potrzebuje Pegasis, o której bym to napisał... Któraś chętna? Link do komentarza
Gość Everlong Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Ja. XD Ale to chyba nie powód by pisać oddzielny temat. ;-; Link do komentarza
Szeregowa WW Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Jaaaa. Chętnie pomogę . Ale coś czuję, że ten temat za chwilę spłonie na stosie. A resztki zostaną wrzucone do otchłani zwanej Archiwum... Link do komentarza
delet this Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Ja jestem bardzo chętna (Chyba ten temat skończy w archiwum C:). Link do komentarza
Estelle Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Estellki chcą, Estellki chcą! ;_; Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Z tego co czytałam, to ma być do byle kogo, chyba, że chcesz specjalnie dla kogoś. To jest dzień kobiet, nie walentynki. Wybierz pierwszą lepszą lub tą, która Ci przypadnie do gustu Link do komentarza
Cassidy Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Możesz mi, możesz Octavi, możesz Estelle i innym c: Ale uwierz mi..ten temat spłonie. Teraz musisz już tylko wybrać o kim będzie ci najłatwiej itd. Link do komentarza
Airlick Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Naprawdę nie wiem, co to robi akurat w tym dziale...Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts