ComingTrueMusic Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Zaczął się ten event dla bronies i pegasis. Ten ,w którym Bronies wysyłają teksty piosenek, muzyki czy rysunki do Pegasis. I tu mój problem... Komu mam to dać? Nie mam żadnych znajomych na tym forum T___T. Zacząłem już na gitarze komponować piosnkę ale potrzebuje Pegasis, o której bym to napisał... Któraś chętna? Link to comment
Guest Everlong Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Ja. XD Ale to chyba nie powód by pisać oddzielny temat. ;-; Link to comment
Szeregowa WW Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Jaaaa. Chętnie pomogę . Ale coś czuję, że ten temat za chwilę spłonie na stosie. A resztki zostaną wrzucone do otchłani zwanej Archiwum... Link to comment
delet this Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Ja jestem bardzo chętna (Chyba ten temat skończy w archiwum C:). Link to comment
Estelle Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Estellki chcą, Estellki chcą! ;_; Link to comment
Mrs.Octavia Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Z tego co czytałam, to ma być do byle kogo, chyba, że chcesz specjalnie dla kogoś. To jest dzień kobiet, nie walentynki. Wybierz pierwszą lepszą lub tą, która Ci przypadnie do gustu Link to comment
Cassidy Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Możesz mi, możesz Octavi, możesz Estelle i innym c: Ale uwierz mi..ten temat spłonie. Teraz musisz już tylko wybrać o kim będzie ci najłatwiej itd. Link to comment
Airlick Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Naprawdę nie wiem, co to robi akurat w tym dziale...Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link to comment
Recommended Posts