Halik Napisano Styczeń 20, 2015 Share Napisano Styczeń 20, 2015 Zespół szkół elektrycznych imienia profesora Janusza Groszkowskiego w Białymstoku. Profil technik Elektronik. Ogólnie szkoła stawia na wysoki poziom nauczania. Z 40 zostało do 3 klasy raptem 17 osób i dodam, że dziewczyny tam to rzadkość... naliczyłem 19 na 1200 uczniów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 I Liceum Ogólnokształcące im. Józefa Ignacego Kraszewskiego w Białej Podlaskiej. Szkoła stara, bo od 1628 działa .Mam szczęście, i uczę się w tej najstarszej części. Ta atmosfera, ta skrzypiąca podłoga. Miodek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 Zakład Karny Wronki Zespół Szkół Ekonomicznych w Złotowie, druga klasa liceum o profilu lingwistyczno-przyrodniczym z rozszerzonym językiem angielskim, biologia i chemią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 8, 2015 Share Napisano Marzec 8, 2015 (edytowany) D'oh! Zapomniałem podać miejscowość. Co prawda prawdopodobieństwo mieszkania w moich okolicach "bronisława" lub "pegasiostry" wynosi 0.001%, ale tak dla wszystkiego - Szkoła Życia w Mońkach (rzut podkową od Białegostoku, Podlasie... tak, należymy do Polski xD ). Edytowano Marzec 8, 2015 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 25, 2015 Share Napisano Marzec 25, 2015 Politechnika Opolska, na kierunku Informatyka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts