AppleDash Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Tak... Więc dzisiaj udało mi się zrobić requesta dla Cassidy ( zrobiłam ten jako pierwszy,bo nie mam siły głowić się jak ładnie zrobić broń xD) Mam nadzieję, że Ci się spodoba : 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Jejusiu! Jaki ty masz ogromny talent! *Wyrywa sobie talent i odchodzi z dumą* Muszę więcej ćwiczyć w porównaniu do ciebie, a ty bądź moim mistrzem! To brązowe to patyczek od wąsów tak? Wszystko takie sweetaśne, że zaraz się porzygam tęczą (ze szczęścia) 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 (edytowany) Fajne Sygnatury , masz talent do tego. Jak możesz to chętnie bym ci zlecił wykonie nowej Sygnatury dla mnie z Pinkie i Rarity . Coś w stylu tej ostatniej. Edytowano Marzec 7, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Marzec 7, 2014 Autor Share Napisano Marzec 7, 2014 Jejusiu! Jaki ty masz ogromny talent! *Wyrywa sobie talent i odchodzi z dumą* Muszę więcej ćwiczyć w porównaniu do ciebie, a ty bądź moim mistrzem! To brązowe to patyczek od wąsów tak? Wszystko takie sweetaśne, że zaraz się porzygam tęczą (ze szczęścia) Ja?! Mistrzem?! Ja nic nie umiem jak mam uczyć innych? Tak patyczek ;3 Cieszę się, że się podoba i polecam się na przyszłość Fajne Sygnatury , masz talent do tego. Jak możesz to chętnie bym ci zlecił wykonie nowej Sygnatury dla mnie z Pinkie i Rarity . Coś w stylu tej ostatniej. Emm... Co? Bo nie ogarniam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Marzec 23, 2014 Autor Share Napisano Marzec 23, 2014 Avek dla Sajbacka ;3 Mam nadzieję, że wszystko ok ;3 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 Chciałaby jedynie przypomnieć, że czekam z niecierpliwością na moje bby's Dobra, teraz już nie będziesz się nudzić Proszę Golden Fly, Islandię (druga wersja) zwykłego, Islandię w przebraniu mikołaja z maskonurem i ponyfikację Norwegii. Na razie tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Marzec 29, 2014 Autor Share Napisano Marzec 29, 2014 Chciałaby jedynie przypomnieć, że czekam z niecierpliwością na moje bby's Proszę : Później narysuję resztę Mam nadzieję, że jest ok ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Maj 2, 2014 Autor Share Napisano Maj 2, 2014 Avatar dla Vexela: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Maj 17, 2014 Autor Share Napisano Maj 17, 2014 Avek dla Zebra. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Maj 18, 2014 Autor Share Napisano Maj 18, 2014 Dla Ryś Raindrops: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 Ło matko. Te oczy... to wszystko! Mogę się jakoś odwdzięczyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Maj 22, 2014 Autor Share Napisano Maj 22, 2014 Ło matko. Te oczy... to wszystko! Mogę się jakoś odwdzięczyć? Cieszę się, że Ci się podoba :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 Temat archiwizuję. W razie chęci reaktywacji prośbę proszę kierować do mnie na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts