Jędrek Chojnik Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Jestem jak człowiek, którego znają wszyscy, nawet gdy jest nowy. Zwracam na siebie uwagę, ale jestem introwertykiem i chyba magnesem na ludzi Poznacie mnie lepiej niedługo. Moja pasja? Pisanie tego co mi na sercu leży. Ulubione kucyki to Twilight i Celestia, bo są do mnie podobne. ''Bo Feniksy zmieniają się, ale nigdy nie umierają. A natura Feniksa nie przemija. I choć wielu nie widzi Feniksa, gdy ten wstanie z popiołu, to on jest tutaj i widzi nas wszystkich. Nigdy nie zrozumiana, ale bardzo życzliwa istota.'' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Witaj na forum i baw się dobrze . Ulubione zwierzę? Ulubiony film? Elfy czy ludzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Chojnik Napisano Marzec 8, 2014 Autor Share Napisano Marzec 8, 2014 Witaj na forum i baw się dobrze . Ulubione zwierzę? Ulubiony film? Elfy czy ludzie? 1. Jednorożec, zwłaszcza z książki którą piszę. 2. Raczej nie mam, ale wiele SF. 3. Zależy jakie Elfy i jacy Ludzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Witaj na forum , baw się dobrze łap i na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Jaka jest twoja ulubiona zła postać? - Luna czy Celestia? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Witaj na forum. Lubisz rysie i/ lub kapibary? Mas jakieś zwierzątko? Baw się dobrze. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Witaj, witaj nowy kolego Odpowiedz na pytania! - ulubione realne zwierzę? - ulubiony kolor ? - lubisz wilki? - lubisz szopy pracze? - grywasz w coś? - ile masz lat? Powodzenia na nowym forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Chojnik Napisano Marzec 8, 2014 Autor Share Napisano Marzec 8, 2014 Ojej..dużo pytań. Może odpowiem na nie jutro, a dziś pozwiedzam forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Chojnik? Brzmi dość znajomo. Witaj i baw się dobrze na forum! W razie potrzeby służę pomocą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Witaj w drużynie. Czytasz jakieś książki? Jak tak, to jaki gatunek najbardziej lubisz i jaka jest twoja ulubiona? :3 Miłego pobytu na forum życzę. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kinro Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 (edytowany) No i o co ja mam zapytać? Już mnie wyprzedzili z elfami, książkami, zwierzętami... Co sądzisz na temat tajemniczych niezidentyfikowanych nieokreślonych jednostkach wojskowych z Rosji na Krymie? A, no i witaj *brohug* Edytowano Marzec 9, 2014 przez Kinro 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verthini Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 Co sądzisz na temat tajemniczych niezidentyfikowanych nieokreślonych jednostkach wojskowych z Rosji na Krymie? Dobre Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 Witaj i baw się dobrze . Kilka pytań: -Jaka jest twoja ulubiona gra? -Lubisz parodie filmowe (te stare)? -Co sprawiło, że zacząłeś oglądać MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczygiel Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 Cóż mam powiedzieć, witam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 Ciekawe cóż nowy uczynił, że od razu w Heretykach wylądował... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 Witam na forum i życzę wielu niezapomnianych i miłych chwil z nami Jakieś pytanka żeby pusto nie było: 1. Lubisz sowy? 2. Czytałeś "Wiedźmina"? Jeśli tak to jaka jest Twoja ulubiona postać? 3. Ulubiony background pony? (względnie ponies) 4. Ulubiony smak lodów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Marzec 10, 2014 Share Napisano Marzec 10, 2014 Droga Uszatko, szanowny pan Jędrek został zbanowany, na pytania nie odpowie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 Rzeczywiście. Heh, ciekawe co takiego zdążył zrobić, że od razu to jakże "zaszczytne" stanowisko zajął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się