Kacpi Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 Witajcie! Kiedyś byłem na siebie zły, że nie umiem rysować. Pewnego dnia się wkurzyłem, wziąłem kartkę, ołówek i zacząłem coś rysować. Pierwsze pierwsze twory to był jakiś dramat... z czasem jednak moje prace zaczęły przypominać, to co miały przedstawiać. Tak więc oto one: Wonderbolts Daring Do i Rainbow Dash Pinkie Pie Mój OC Nie mam umiejętności w rysowaniu, takich jak ma moja siostra, ale są one dla mnie wystarczające i zadowalające. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 Rysujesz sam, czy przerysowujesz? + Powinieneś trochę popracować nad kreską (kontury są trochę rozedrgane) i kolorowaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Marzec 27, 2014 Autor Share Napisano Marzec 27, 2014 Wszystko samodzielnie rysowane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
**Amnezja** Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 Radzę Ci popracować nad kolorowaniem ponieważ widzę dużo białych miejsc. Dobrze, że rysujesz samodzielnie bo przerysowanie nie jest żadną sztuką. Twoje rysunki nie są idealne, ale trzymają jakiś poziom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darketka Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Nie lepiej by było najpierw poćwiczyć z ołówkiem, który ewentualnie zawsze możesz wygumkować i poprawić linie? Wiadomo, że nie za każdym razem wyjdzie nam wszystko tak jakbyśmy tego chcieli (ja tam nie wstydzę się powiedzieć: tak używam ołówka i często gumki - do wycierania, nie jestem żadnym artystą ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Fajnie, że nie przerysowałeś, ale szkicuj ołówkiem, który wymażesz ,a później możesz poprawić pisakiem. Inaczej wyjdzie to jak wychodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 koloruj dokładnie tak aby krech nie było widać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Temat archiwizuję. W razie chęci reaktywacji prośbę proszę kierować do mnie na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts