Celly Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Żodyn nie wie kiedy będo zabawki. ŻODYN. A tak na serio to stawiam na koniec czerwca- środek lipca. Nie oczekuję ich nawet wcześniej, a nawet jeśli to mnie miło zaskoczą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 A gdyby się ich spytać, myślicie że byłaby jakaś odpowiedź? Ogólnie w Europie chyba ich jeszcze nie ma, więc nie ma co się dziwić że u nas też. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Obecnie są zabawki z filmu jak wytresować smoka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Wiecie co...mi teraz tak pasuje że może one wyjdą u nas w premierę EG ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Ile to jeszcze można czekać aż u nas będą. Ostatnio poszłam do McD z nadzieją ze już sie pojawiły i totalny zawód. Chyba se jeszcze poczekam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Wiecie co...mi teraz tak pasuje że może one wyjdą u nas w premierę EG ? Dosyć ciekawa teoria, choć wątpię, żeby tak się stało... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Dosyć ciekawa teoria, choć wątpię, żeby tak się stało... Czemu wątpisz? Hajp na film na pewno dodatkowo podkręciłby dzieciaki, ale na wszelki wypadek warto na pewno poobserwować Maka wcześniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts