Frodo Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Czyli, jak zmieniamy nick mamy zostawić choć fragment. No i tu jest problem: czy jak bym chciała zmienić z "Frodo" na np. "Parasol" to jak mam zrobić? Wpisać w opis "Frodo// [...]" czy coś innego? Link do komentarza
Cassidy Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 (edytowany) ..Tylko moderatorzy i reszta ekipy forum ma się do tego stosować, by nie było różnego typu zamieszania w dziale z jego opiekunem itd. [Ja mam z Cassidy na Ferejli, bo nie jestem moderatorem ] Edytowano Kwiecień 4, 2014 przez Ferejli Link do komentarza
Frodo Napisano Kwiecień 4, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Okej... Dzięki. A jak myślisz: (jakbym była, ale nie jestem modem) mogłabym tak zrobić w opisie? Link do komentarza
Cassidy Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 mogłabym tak zrobić w opisie? Jak chcesz. Ja byłam Cassidy, ale i tak napisałam starą nazwę w tytule nad avatarem. Nikt ci nie broni. Link do komentarza
Frodo Napisano Kwiecień 4, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2014 A ja sobie zmarnowałam i czekam do 18! Link do komentarza
Sowenia Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Ja zmieniłam z Vanilla Pudding na Uszatka i też nie mam z tego powodu żadnych przykrości. To tak jakbyś chciała się upewnić, że można Link do komentarza
BiP Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 A może zrobić temat dla kolorowych, gdzie zamieszczana będzie KAŻDA zmiana nicku? Link do komentarza
Airlick Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Nawet temat ze składem ekipy nie jest uaktualniany na bieżąco, więc naprawdę myślę, że sytuacja w temacie o zmianach nicków byłaby nieporównywalnie gorsza. 1 Link do komentarza
BiP Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 (edytowany) Nawet temat ze składem ekipy nie jest uaktualniany na bieżąco, więc naprawdę myślę, że sytuacja w temacie o zmianach nicków byłaby nieporównywalnie gorsza. Edytowano Kwiecień 4, 2014 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza
Arjen Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Bo tam działają tylko WA i admini, a oni mają ten temat w [...], a w temacie ze zmianą nicku, każdy sam będzie wpisywał swoje zmiany, które i tak można przecie sprawdzić na każdym profilu... Skoro tak się interesujesz co się dzieje w temacie "Skład Ekipy" to czemu ostatnia uwaga jest z lutego? Jest napisane: Widzicie jakieś błędy lub braki? Zgłoście je tutaj. Może zrobię inaczej, dodam ten temat do "Przeczytaj koniecznie" dla kolorowych, z adnotacją na temat zgłoszenia się. Już kij z dokładnością nicku, ważne by można było rozpoznać kto co robi. Link do komentarza
BiP Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Skoro tak się interesujesz co się dzieje w temacie "Skład Ekipy" to czemu ostatnia uwaga jest z lutego? Jest napisane: - Kiedyś się interesowałem, teraz nie mam ku temu powodów... - Jaka uwaga? Moja? Link do komentarza
Skysplit Napisano Maj 28, 2014 Share Napisano Maj 28, 2014 Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts