Kropka Napisano Listopad 8, 2014 Autor Share Napisano Listopad 8, 2014 (edytowany) Dawno mnie tu nie było widzę, że powstał nowy poddział fajnie ! Niestety nie przybywam z nowymi poniaczowymi figurkami, praca (staż) zajmuje mi teraz większość czasu :(, mogę jedynie pokazać nową figurkę smoka i ludzika z settlersów zrobionego do gry planszowej dla kumpla (niestety settlers średnio wyszedł nie wiem czy nie zrobię go jeszcze raz) ah i mini szczurki/myszki (co kto woli) Ah no i kupiłam tablet graficzny Wacoma fajna sprawa, pochwaliłabym się jakimś artem ale wstyd się przyznać, nie ma czym bo do tej pory powstało tylko proste, nieudolnie pocieniowane logo do mojego fanpage'a na fb i jeszcze bardziej nieudolnie pocieniowany wizerunek mojego psa. Muszę w końcu przysiąść nad Illustratorem i photoshopem żeby ogarnąć opcje... Edytowano Listopad 8, 2014 przez Kropka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Z ciekawości, po ile te smoki? ^^" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano Listopad 9, 2014 Autor Share Napisano Listopad 9, 2014 hmm ten smok jest na razie bezcenny ponieważ mam zamiar wykorzystać go do pewnego pomysłu, jak wszystko fajnie wyjdzie to się pochwalę w ogóle mało figurek sprzedawałam ale jak się trafiło to kosztowały w granicach 20-30 zł w zależności od stopnia skomplikowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano Styczeń 12, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2015 Hejka Dawno mnie tu nie było (problemy z laptopem) ale już wszystko ok Został mi już tylko jeden ręcznie robiony kucyk - Celestia więc jakby ktoś chciał go przygarnąć (szkoda żeby kurzył się u mnie na półce) w bardzo promocyjnej cenie 15 zł plus koszty przesyłki to zapraszam niedługo chyba zrobię wyprzedaż reszty moich figurek (głównie smoki) Jednocześnie jakby komuś zamarzył się kucyk wg. własnego projektu to chętnie wykonam - tutaj cena około 20 zł plus przesyłka (figurki wykonuję z wysokiej jakości mas polimerowych, detale maluję farbami akrylowymi i całość pokrywam specjalnym lakierem) no i jeszcze maluję koszulki dla przykładu koszulka którą wykonałam na prezent dla znajomego co prawda nie kucykowa ale jest POZDRAWIAM ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kekes200 Napisano Kwiecień 12, 2015 Share Napisano Kwiecień 12, 2015 Celestia nadal aktualna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferreto Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 Oddaj mi swój talent! Jedni nie potrafią nic ulupić, a inni mają taki talent jak ty Po prostu piękne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano Maj 19, 2015 Autor Share Napisano Maj 19, 2015 Kurczę, zapomniałam o tym forum.... Kekes 200 pewnie nie jesteś już zainteresowany ale Celestia nadal szuka domu Ferreto - dziękuję ! lepienie nie jest takie trudne na pewno dałabyś radę ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano Czerwiec 28, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2015 Ostatnio zabrałam się za przegląd figurek i poprawiłam jedynego kucyka jaki mi został czyli księżniczkę Celestię Według mnie wygląda lepiej, ale ja znawczynią kucyków nie jestem więc liczę na waszą krytykę Od jakiegoś czasu noszę się też ze zrobieniem nowego kuca ale nie mam pomysłu ... 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się