Berette Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 (edytowany) EDIT: Najlepiej będzie, jak od razu przewiniesz na sam dół strony, gdyż te pierwsze art były tragiczne :'D Nie miałam pomysłu na temat ^^' Ołkej. Witam wszystkich w moim temacie! Wrzucać tu będę moje prace z Gimp'a ( 2.6 jakby ktoś chciał wiedzieć ^^ ). Nie przeciągając: Avril- moja postać, w wersji męskiej c: Kamień. Le Kotorożec. Tu pierwszy raz robiłam kolorowy lineart :c ---------------------------------------------- Mam nadzieję, że prace wam się podobają! Edytowano Wrzesień 11, 2014 przez Beret Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Jaki cudny jest ten wilczek i kamień. Nabazgrzesz kucyka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Ładne arty, a jeśli już padają prośby, to zrób coś Mhrocznego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Kwiecień 18, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2014 (edytowany) Jaki cudny jest ten wilczek i kamień. Nabazgrzesz kucyka? No oczywiście, no ;w; Ładne arty, a jeśli już padają prośby, to zrób coś Mhrocznego... Mhrocznego... hmm... spróbuję! c: ----------------------------------------- A na razie wstawię jeszcze takie dwa art'y: Kiciek dla mojej znajomej z dA Taka tam Dixie... c; Edytowano Sierpień 4, 2014 przez Beret 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Kwiecień 24, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2014 (edytowany) Jaki cudny jest ten wilczek i kamień. Nabazgrzesz kucyka? Ołkej... spełniłam pierwsze zamówienie Ferejli... mam nadzieję, ze nie będziesz zła, jak rysnęłam twoja Natti... i do tego tak ją skaleczyłam ;-; Edytowano Sierpień 4, 2014 przez Beret Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Ferejli... mam nadzieję, ze nie będziesz zła, jak rysnęłam twoja Natti... i do tego tak ją skaleczyłam ;-; Tak bardzo mi się podoba, że trafia na profilową galerię artystów ps. ja tu jeszcze wrócę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Kwiecień 24, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Tak bardzo mi się podoba, że trafia na profilową galerię artystów ps. ja tu jeszcze wrócę... Ale fajnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Kwiecień 24, 2014 Share Napisano Kwiecień 24, 2014 No czekamy jeszcze na Mhroczne czyny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Maj 1, 2014 Autor Share Napisano Maj 1, 2014 (edytowany) Mhroczny art'cik powinien pojawić się jutro c: Na dzisiaj mam to: Edytowano Sierpień 4, 2014 przez Beret Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Maj 4, 2014 Autor Share Napisano Maj 4, 2014 (edytowany) No czekamy jeszcze na Mhroczne czyny Dobra. A mógłbyś mi powiedzieć jak to ma mniej/więcej wyglądać? Bo, szczerze, już nie mam pomysłów ;-; Tylko proszę, aby nie było ludzi, bo ich nie umiem ;-; Edytowano Maj 4, 2014 przez Beret Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Maj 4, 2014 Share Napisano Maj 4, 2014 Czerń, czerwień, płomienie, rogi i ogólne zUo... nie wiem, smoki, coś mhrocznego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Czerwiec 22, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2014 (edytowany) Ładne arty, a jeśli już padają prośby, to zrób coś Mhrocznego... Jeju, przepraszam, że tak długo czekałeś ;-; Chciałam narysować smoka, ale, że mi nie wychodził zrobiłam cuś takiego *UWAGA! Krewww~* Obrazki gore są zabronione na tym forum~Doggy Najmocniej przepraszam ;-; --------------------------------- A tu dodajem jeszczem inne arty~ Koteł bez głowy dla znajomej z dA~ Moja OC'ka Beret w psiej wersji ( a tak właściwie to psem jest cały czas, ale ma też pucykową wersję ;-; ) Pieseł Maya~ Jakiś wilkeł~ Koteł Cherry~ A na koniec King Oxy~ Edytowano Sierpień 4, 2014 przez Beret 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 A na koniec King Oxy~ Oxy! ♥.♥ Cudowny! *Lecą propsy* Cudnie wyszedł ci Oxy. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Czerwiec 22, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Oxy! ♥.♥ Cudowny! *Lecą propsy* Cudnie wyszedł ci Oxy. Jejku, dziękuję ;w; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Lipiec 2, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2014 (edytowany) Okejka, dzisiaj pokażem wam dwa art'y~ Moja kotełka w okularkach ;w; Moja nowa postać bez imienia - tęczowy pieseł~ Edytowano Sierpień 4, 2014 przez Beret Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Hmm, wcale przyzwoite arty. Są bardzo proste, jednak nie ujmuje im to "wartości". Nie ma się za bardzo do czego przyczepić. Może tylko do kolorów - czasem wybierasz strasznie jaskrawe i kiepsko to wygląda. Cóż, to by było na tyle. Dobranoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Sierpień 4, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2014 Hmm, wcale przyzwoite arty. Są bardzo proste, jednak nie ujmuje im to "wartości". Nie ma się za bardzo do czego przyczepić. Może tylko do kolorów - czasem wybierasz strasznie jaskrawe i kiepsko to wygląda. Cóż, to by było na tyle. Dobranoc. Cóż, rysuję od roku i jeszcze się uczę , czy coś ;-; A jeżeli chodzi o kolory... postaram się poprawić ;-; --------------------------------- Dobrze, dodam jeszcze porcję artów ;-; : Dla znajomej. Moja druga OC'ka - Musicstamp ( nie jestem jeszcze pewna co do imienia D: ) Też dla znajomej~ Unikitty! Dla znajomej na urodziny :3 Moja zezowata postać~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Sierpień 18, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2014 Dobrze... Ostatnio ćwiczyłam troszkę rysowanie teł i cieniowanie. Co sądzicie? "Beret w francuskiej kawiarence~" "Kotałek w śniegu~" "Pieseł guma w tęczy~" ( dla znajomej na urodziny ;-; ) Tutaj może nie ma tła... ale wydaje mi się, że poprawiłam cieniowanie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 Ale super! *.* tła ok, cieniowanie ok. Ale ostatni obrazek najlepszy *.* narysujesz coś mi ? XD ej mam pytanko... kiedy zapisuję w gimpie obrazek png (albo jaki kolwiek inny) to on później nie chce działać na DA ... dlaczemu? .-. to dla mnie czarna magia ;-; albo po prostu jestę taka sierota . wracając - bardzo ładne cieniowanie w ostatnim, a w reszcie też jest ok xd 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Sierpień 18, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2014 Ale super! *.* tła ok, cieniowanie ok. Ale ostatni obrazek najlepszy *.* narysujesz coś mi ? XD ej mam pytanko... kiedy zapisuję w gimpie obrazek png (albo jaki kolwiek inny) to on później nie chce działać na DA ... dlaczemu? .-. to dla mnie czarna magia ;-; albo po prostu jestę taka sierota . wracając - bardzo ładne cieniowanie w ostatnim, a w reszcie też jest ok xd Dzieki! Jeżeli chcesz... to tak! Ale w jakim sensie nie chce działać? Jak "submitujesz" to potem nie chce się otworzyć, czy co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 Dzieki! Jeżeli chcesz... to tak! Ale w jakim sensie nie chce działać? Jak "submitujesz" to potem nie chce się otworzyć, czy co?' Jej, narysiasz Sawane? Chodzi o tego blond pieska, wiesz jakiego ;3; A druga sprawa. No zapisuję obrazek, i wstawiam na da xd ale jak się wgra to jest ta denna ikonka z "przegryzionym" obrazkiem .-. Zanim zasubmituję xdddd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Sierpień 27, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2014 ' Jej, narysiasz Sawane? Chodzi o tego blond pieska, wiesz jakiego ;3; A druga sprawa. No zapisuję obrazek, i wstawiam na da xd ale jak się wgra to jest ta denna ikonka z "przegryzionym" obrazkiem .-. Zanim zasubmituję xdddd Jak bedę miała czas to z chęcią narysuję Hmm... szczerze, to nie za bardzo jestem pewna dlaczego tak się dzieje... hmm... także nie pomogę ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 Jak bedę miała czas to z chęcią narysuję Hmm... szczerze, to nie za bardzo jestem pewna dlaczego tak się dzieje... hmm... także nie pomogę ;-; dziękuję 2. już sobie poradziłam xD dziękuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Sierpień 27, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2014 (edytowany) dziękuję 2. już sobie poradziłam xD dziękuję. Cieszę się I łapaj arta~ Od razu wstawię kilka wcześniejszych artów~ Dla znajomej z dA~ Również dla znajomej z dA~ Edytowano Sierpień 27, 2014 przez Beret Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 Yay!~ dziękuje jest cudna! już podziękowałam na DA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się