kosiara120 Napisano Sierpień 23, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2014 Mam pytanko, rysujesz może... Koty? lub psy? Chciałabym ;-; Lecz nie....może kiedyś. Ze zwierzaków wychodzą mi tylko kuce ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Sierpień 29, 2014 Share Napisano Sierpień 29, 2014 Ciągle przeglądam tematy z requestami, ale każdy ma tyle zamówień, że nie chcę się już dorzucać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystalla Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Ja rozumiem, że nie żyjesz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 Hej, narysujesz mi OC? Niegdzie go nie ma, ale mogę opisać wygląd. Jasno fioletowa sierść, niebiesko zielona prosta grzywa i ogon taki sam. CM-błyskawica (taka zwykła) ze skrzydłami (w jakimś jasnym kolorze). Pegaz. Oczy jasno niebieskie. Z góry dziękuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się