Violett Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (edytowany) Witam Niedawno postanowiłam, że nauczę się wykonywać prace plastyczne w programach graficznych. Wszelakie rysunki wykonuje w Gimpie, i na razie on mi wystarczy. Rysuję myszką, jak na razie nie mam tabletu graficznego. Krytyka mile przeze mnie widziana, ponieważ dzięki temu będę wiedzieć, co poprawić i co dodać. Na wasze zamówienie mogę wykonać wasze OC'ki. Na początek Portret Fluttershy, Rainbow Dash śpiąca na chmurce i Octavia w innym uczesaniu. Przesadziłam może nieco z efektami, następnym razem zrobię bez tego Wykonane OC'ki: StarostaXD Ryś Raindrops Edytowano Maj 10, 2014 przez Violett 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrozny Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Jak na prace zrobione myszką? Świetne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Mi się nawet myszką robi lepiej, wiem, jestem dziwna, ale tak jest. Twoje prace mi się podobają, ale bez tych efektów, bo ledwo co widać tak razi w oczy. Robisz trochę zbyt rozciągnięte czoła...no wiesz, są taki szerokie, a pyszczek tak daleko. Po za tym całkiem ładnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Mi się nawet myszką robi lepiej, wiem, jestem dziwna, ale tak jest. Twoje prace mi się podobają, ale bez tych efektów, bo ledwo co widać tak razi w oczy. Robisz trochę zbyt rozciągnięte czoła...no wiesz, są taki szerokie, a pyszczek tak daleko. Po za tym całkiem ładnie Dzięki za opinię Właśnie teraz o tym samym myślę, co do tych efektów. Odnośnie to tych czół kucyków (nie wiem, jak to napisać, wut), jedno oko u Flutterki było zamierzonym celem Ale tą radę biorę na przyszłość, i postaram się tak nie robić następnym razem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rerereou Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Świetne prace ^^ Jedyne do czego można się przyczepić to właśnie te efekty i trochę nieproporcjonalne kształty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Nie mam nic do rysunków. Nawet Nawet... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Kwiecień 23, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Na prośbę Starosty wykonałam jej OC'ka, a raczej portret. Pierwsze, na co możecie zwrócić uwagę, to źle narysowane kontury ucha. Wybaczcie mi za to, ale w tym momencie Gimp zaczął mi się trochę wieszać i nie mogłam w spokoju linii konturowych wykonać Starałam się, by czoło nie było zbyt wysokie, ale chyba znów jest, i żeby pyszczek nie był za daleko. Z nie wiadomo jakiego powodu zrobiłam jej coś a'la brwi, co na pewno niezbyt dobrze na kucykach nie wygląda... ale nie będę siebie już krytykować, czekam na wasze komentarze 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Wow! naprawdę rysowane tylko myszką? świetne ! ja do rysowania myszką w programie graficznym nie mam cierpliwości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 /)030(\ Mi nic nie przeszkadza (mówię szczerze ucho,pyszczek czy czoło są dla mnie w porządku) i wielki + za kolory :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Kwiecień 24, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2014 Cieszę się Starosta, że praca została przyjęta przez ciebie dobrze W międzyczasie założyłam konto na DA, i zrobiłam dwa jakby avki- jeden z Fluttershy w kucyku, a drugi z Pinkie Pie. Czekam na wasze komentarze 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Kwiecień 26, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Nikt nic, żadnego komentarza? :( Trochę smuci mnie to... z nudów zrobiłam minimalistyczną tapetę z Pinkameną, wymiary 1800x1200, krytyka mile widziana. Ogółem chciałam jej jeszcze dać tasak, nie wyszedł :\ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 rysasz tylko myszką ? No to jesteśmy bliźniaczki! Ja tam na tablecie nie umiem a raczej niektóre w moim temacie chyba 4... są na tablecie i wszystkie w tej samej pozie od szyi do głowy, gapią się w lewo xD bo inaczej nie umiem . Podoba mi się twoja Fluttershy najbardziej /)^.^(\ Rysuj więcej Shy ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrozny Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Bardzo mi się podoba w/ nie mam zastrzeżeń. Maziaj dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Do Pinkie nic nie mam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Kwiecień 26, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2014 (edytowany) Podoba mi się twoja Fluttershy najbardziej /)^.^(\ Rysuj więcej Shy ! Cieszę się, że Flutterka ci się podoba Ona mi najbardziej wychodzi, więc następne parę prac mogą być z nią Bardzo mi się podoba w/ nie mam zastrzeżeń. Maziaj dalej. Miło mi Do Pinkie nic nie mam Fajnie, że Pinkamena spodobała ci się, lubię rysować jej włosy Jeśli chcielibyście, żebym narysowała czyjegoś OC'ka czy kucyka z serialu, piszcie śmiało, chętnie narysuję EDIT: Przygotowałam dla Ferejli minimalistyczną tapetę z jej trzema ulubionymi OC'kami Krytyka mile widziana Edytowano Kwiecień 27, 2014 przez Violett 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 Oooooo jaka urocza Skodzia, że bez ślepek, ale mam na tapecie, dzięki, dzięki, jak się odwdzięczyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Kwiecień 27, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2014 Oooooo jaka urocza Skodzia, że bez ślepek, ale mam na tapecie, dzięki, dzięki, jak się odwdzięczyć? No niech ci będzie... jakaś ładna sygnaturka z Pinkie, pasująca do avka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 No niech ci będzie... jakaś ładna sygnaturka z Pinkie, pasująca do avka? Okay, dokay! Tylko ruchoma czy nie? Ps. Zrobię jak wejdę na komputerkę c; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Kwiecień 27, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2014 Może być ruchoma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 (edytowany) Ja sama nie potrafię rysować myszką, więc podziwiam Cię, bo masz talent. Mogłabyś narysować mi moją OC? ~By *Anna* ~By Cahan Jakby coś to jej CM to ugryziony, czekoladowy lód. :3 Edytowano Maj 10, 2014 przez Ryś Raindrops Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Kwiecień 27, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2014 (edytowany) Ja sama potrafię rysować myszką, więc podziwiam Cię, bo masz talent. Mogłabyś narysować mi moją OC? ~By *Anna* ~By Cahan Jakby coś to jej CM to ugryziony, czekoladowy lód. :3 Bardzo chętnie, ale praca może być jutro... czeka mnie randką z chemią,matematyką i historią ;____; Edytowano Kwiecień 27, 2014 przez Violett Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Maj 10, 2014 Autor Share Napisano Maj 10, 2014 Witam Ostatnio długo mnie nie było, mały format laptopa, dużo nauki i odrobinę lenistwa Mój pierwszy line-art OC'ki Rysia na zamówienie. Liczę na krytykę i mam nadzieję, że się podoba 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 Dziękuję Ci! Bardzo mi się podoba. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Maj 12, 2014 Autor Share Napisano Maj 12, 2014 Poza komentarzem Rysia nikt się nie odzywa.... proszę was o komentarze, bo inaczej myślę, że pokazuję prace tylko 1-2 osobom. Na zachętę daję przedsmak mojej pracy: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 (edytowany) Jeju, jakie śliczne. Jak dokończysz to będzie bardzo ładnie wyglądało. Edytowano Maj 12, 2014 przez Ryś Raindrops Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się