Szeregowa WW Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 Florie uśmiechnęła się i wybrała kartę. Teraz przyglądała się Luckiemu. - Ładny znaczek. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 - Dziękuje. - odpowiedział z uśmiechem. - Zapamiętajcie je i włóżcie tu. - pokazał talię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 Florie skupiła całe swoje myśli na karcie i włożyła ją w sam środek tali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 11, 2014 Autor Share Napisano Maj 11, 2014 Skupiłam się na karcie, po czym włożyłam ją do talii. Spojrzałam z ciekawością na ogiera. -Czekamy. - Powiedziałam z chytrym uśmiechem. - Drogi, Magiku. - Dodałam, akcentując drugie słowo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 Lucky zabrał wszystkie karty i przetasował. Podzielił talię na trzy i najwyższą kartę z każdej z kupek wręczył klaczą. - To te? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 - Jak to zrobiłeś?- zapytała się Vert- Co jeszcze umiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 - Czary. - odpowiedział z uśmiechem tasując talie. - Mam jeszcze kilka sztuczek w zanadrzu. - powiedział rozsypując dziesięć kart na ziemi. - Niech któraś z was podnosi po jednej, ja powiem wam co to za karta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 (edytowany) Florie pisnęła z zachwytu. - Ale super. - powiedziała i zaśmiała się. - Masz to we krwi mój drogi. Podniosła z ziemi jedną z kart. Edytowano Maj 11, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 - As karo. - odpowiedział spokojnie. - Dawaj dalej. - powiedział z chytrym uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 11, 2014 Autor Share Napisano Maj 11, 2014 -Świetnie ci idzie. Masz talent. - Uśmiechnęłam się, po czym chwyciłam jedną z kart z ziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 - Dama karo. - powiedział z jeszcze szerszym uśmiechem. - W końcu karty to mój talent. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 (edytowany) Vert popatrzyła chytrze na magika i wzięła kolejną kartę - A ta? Edytowano Maj 11, 2014 przez Frodo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 - Dwójka... pik. - powiedział z chytrym uśmiechem. - Łatwizna... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 - Jak ty to robisz...- mruknęła, po czym wzięła następną Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 - Król kier. - powiedział. - Magik nie zdradza sekretów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 - Łał... - powiedziała Florie. - A co jeszcze potrafisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 - Już chyba wystarczy na dziś sztuczek. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 - Uwielbiam sztuczki z kartami! Pewnie mnie, nie nauczysz. Prawda?- zapytała z uśmiechem- A tak w ogóle: jak się nazywasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 - Lucky Fate. I niestety nie nauczę. To większości z nich trzeba być jednorożcem i mieć naturalny talent do takiej magii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 - Szkoda. A tak przy okazji: Vert Lunatic- powiedziała podając kopyto jednorożcowi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 Lucky również podał klaczy kopytko. - Miło poznać. - powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 - Lubisz się podpisywać, nie? -zaśmiała się i zaczęła unosić się (latać) do góry nogami nad ziemią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 11, 2014 Autor Share Napisano Maj 11, 2014 -W takim razie. Miło było. - Zaśmiała się. - Świetne sztuczki, masz talent, kolego! - Uśmiechnęła się poczciwie. - Chodź... Mogłabym zostać, jeśli ci to nie przeszkadza. Towarzystwo jednej klaczy, to chyba nie aż taki grzech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 Vert uśmiechnęła się szerzej. Teraz dopiero można było zobaczyć, że jest szczerbata, gdyż nie miała jednego tylnego zęba - Mi też- odpowiedziała, lekko sie rumieniąc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 (edytowany) - No... lubię się popisywać to fakt. - powiedział z uśmiechem. - I nie przeszkadzasz mi. - powiedział do Timber [Trzy klacze na jednego Luckyego? Wooow...] . Edytowano Maj 11, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts