Lightning Energy Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 Spojrzałem tylko na klacz i nic nie odpowiedziałem. Powoli zacząłem się oddalać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 -Ehh... Zawsze tak jest... Ale ten oddech. - Szepnęła zaciekawiona... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 Szedłem powoli przed siebie do domu. Nigdy nie myślałem o klaczach, ale ta, która spytała mnie o mój oddech była całkiem ładna. Szybko się jednak otrząsnąłem i szedłem dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 - Straszny gbur z niego. - powiedział patrząc na odchodzącego ogiera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 -Ehh... To widać. - Odetchnęła, po czym skierowała się do domu wcześniej poznanej klaczy, podchodząc do Lucky'ego. - Idziemy? - Uśmiechnęła się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 - Ta, chodźmy. - powiedział i ruszył razem z Timber. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 (edytowany) Vert stała tam gdzie stała. - Czy ja naprawdę jestem taka straszna?- zapytała się sama siebie. Obróciła się i pobiegła za Timber i Lucky'm Edytowano Maj 13, 2014 przez Frodo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 [Heh. Straszna? Z tego co widzę... Ehh... Zły humor, przepraszam.] Weszła do domu, po czym usiadła za stołem, gdzie już leżała zastawiona herbata. -Więc... Skąd jesteś? - spytała klacz, Lucky'ego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 - Z pewnego miasta na wschód stąd. - odpowiedział tasując talie tarota. - A ty? (Mogę zmienić zachowanie postaci w przypadku zakochania się?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 [Oczywiście ^^] -Z niedalekiej wioski w górach, dość ciche miejsce. I... Inne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 - To musiało tam być całkiem miło. - powiedział z lekkim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 -Niekoniecznie... - Odparła klacz, po czym szybko jej pyszczek przyozdobił uśmiech. - Dość o mnie, teraz, powiedz coś o sobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 - Nie wiem co mogę o sobię powiedzieć... nie mieszkam w tamtym mieście bez powodu... tu przyjechałem bo wydawało mi się że to ciekawe miejsce... normalny ogier normalnie żyje... - powiedział spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 -Ohh... Polubisz to miejsce, jestem tego pewna. - Uśmiechnęłam się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 Vert po chwili zamyślenia z impetem wleciała do domu. - Czy coś przegapiłam?- zapytała otrzepującvsię ze śniegu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 -Nie, Vert. Siadaj. - Odparłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 - Dziękuję- odpowiedziała i usiadła- O czym rozmawiacie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 - W zasadzie to o niczym szczególnym. Tak tylko pochodzeniu. - odparł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 14, 2014 Share Napisano Maj 14, 2014 - A skąd pochodzisz?- zapytała z czystej ciekawości- Ja z Cloudsdale, choć babcia jest z Fillydelphii, a daleki wuj z Kryształowego Imperium. No i jeszcze tego trochę jest- dodała uśmiechając się nie za szeroko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 14, 2014 Share Napisano Maj 14, 2014 - Ze wschodu. Takie małe miasto tam jest. Nic ciekawego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 14, 2014 Share Napisano Maj 14, 2014 [udostępniam wam łaskawie mapkę: http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20130403195243/mlp/images/c/cb/Map_of_Equestria_April_2013.jpg] - Chyba nie jesteś z Hollow Shades?- zapytała podejrzliwie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 14, 2014 Autor Share Napisano Maj 14, 2014 -Hollow Shades? - Rozbudziła się. - Byłaś tam? Ja... - Urwała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 14, 2014 Share Napisano Maj 14, 2014 - Co ty?- zapytała zmiatając grzywą serwetkę ze stołu- ups. Przepraszam- szybko podniosła ją i spojrzała Timber w oczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 14, 2014 Share Napisano Maj 14, 2014 ((To nie jest equestria )) - Nie, ależ skąd. Jest tam znacznie zimniej. Bardziej północny wschód. - odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 14, 2014 Autor Share Napisano Maj 14, 2014 -Ehh... Nieważne. Zimne kraje, mówisz? Ciekawe... - Zamyśliła się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts