Mephisto The Undying Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 - You life burns faster... obey you master... (twe życie płonie szybcirj, służ swemu panu. ) - mruknął pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 15, 2014 Autor Share Napisano Maj 15, 2014 -Mówiłeś coś? - Spytała klacz, niepewnie siadając obok ogiera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 - Nic ważnego... tylko fragment utworu... - odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 15, 2014 Autor Share Napisano Maj 15, 2014 Odetchnęłam. -Piosenki... Mógłbyś nam zaśpiewać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 - Nie mam takiego głosu. Nie jestem gryfem. - powiedział z lekkim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 15, 2014 Autor Share Napisano Maj 15, 2014 Zaśmiała się. -Ale, założę się, że masz dźwięczny głos, przynajmniej - powiedziała, akcentując "przynajmniej" - dźwięczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 - Nie mam aż takich umiejętności, coś zaśpiewać niby potrafię ale nie to. - odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 Vert wyjrzała za okno - Czyźby padało mocniej?- zapytała się towarzyszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 15, 2014 Autor Share Napisano Maj 15, 2014 Wyjrzała przez okno. Padało aż za mocno. Słychać było krzyki, klacz drgnęła, przeszedł ją dreszcz, a sierść przebiły ciarki. -M-Musimy się zbierać... Śnieżyca nadchodzi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 - Ech... Vert, mieszkasz na ziemi czy na chmurach? - zapytał. - Odprowadzę was... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 15, 2014 Autor Share Napisano Maj 15, 2014 Odwróciła się gwałtownie, tak, że jej nos, jak i nos Lucky'ego prawie się zetknęły. -Nie możesz ryzykować... Nie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 (edytowany) - Ejejejej. Tylko mi się tu nie całujcie- powiedziała Vert patrząc na Timber- Ja mieszkam w chmurach, ale dziękuję za propozycję Edytowano Maj 15, 2014 przez Frodo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 (edytowany) - I'ma lucky guy... - powiedział uśmiechając się. - Fortuna mnie lubi nic mi się nie stanie. - dodał. ((A ta sesja nie dzieje się przed powstaniem Equestrii?)) Edytowano Maj 15, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 15, 2014 Autor Share Napisano Maj 15, 2014 [Dzieje, dzieje. Słuszna uwaga. Frodo? Cloudsdale nie istniało wtedy...] -I tak się o Ciebie boję. - Powiedziała, lekko się rumieniąc. - O was wszystkich. Jeśli chcecie, możemy uciekać z tego domu, lecz to byłby zły pomysł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 [No tak.... No to mieszkam w chmurach] - No więc jak?- zapytała Vert- Jeżeli w ogóle wyjdziemy z tego domu to co później robimy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 - Jeśli czegoś potrzebujesz to mogę po to pójść. Niestety w twoim przypadku Vert nie da rady. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 15, 2014 Autor Share Napisano Maj 15, 2014 -Nie powinniśmy wychodzić. - Zrobiła krok w tył. - Wy nie możecie ryzykować. Jesteście uzdolnieni magicznie. Ja, jestem tylko zwykłym - uśmiechnęła się - kucykiem ziemnym. Mogę się poświęcić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 - I co? Oczekujesz że się zgodzę? Nie ma mowy... - powiedział twardo. - Nie pozwolę tak po prostu wyjść na śmierć klaczy. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 15, 2014 Autor Share Napisano Maj 15, 2014 -Tak samo, jak ja nie pozwolę umrzeć wam. Zostajemy tu. Przynajmniej narazie. - Powiedziała zdecydowanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 - U mnie w ojczyźnie zima zawsze jedt taka... mi się nic nie stanie. - powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 - Chyba, że nigdy nie przestanie padać- stwierdziła pegazica, podkreślając słowo nigdy- Co może być przyczyną tej śnieżycy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 15, 2014 Autor Share Napisano Maj 15, 2014 -Lubisz się kłócić, co? - Spytała, po czym Zaśmiała się. - Nie. Nie ustanie... Chyba... - odetchnęła mrożnym powietrzem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 - Cóż... ale chyba będę musiał chociaż na chwilę iść do siebie... - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 15, 2014 Autor Share Napisano Maj 15, 2014 -Idę z tobą. - Odparła, podnosząc kopytko. - Vert. Powinnaś zostać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 - Nie! Jak wy tak i ja!- sprzeciwiła się. Nie miała zamiaru zostawać sama Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts