Wafel Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 A kiedy MLPFiction będzie działać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 1, 2015 Share Napisano Marzec 1, 2015 Kiedy MLPFiction będzie działać? I czy moje FF znikną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Marzec 1, 2015 Autor Share Napisano Marzec 1, 2015 A kiedy MLPFiction będzie działać? Kiedy MLPFiction będzie działać? I czy moje FF znikną? Chwilowo strona jest zawieszona. Niewykluczone, że kiedyś się pojawi, ale na razie zdjąłem ją z następujących powodów: - brak serwera, a obecny serwer na forum jest niewystarczający do uciągnięcia dwóch stron - słaba optymalizacja obecnego mlpfiction/ - brak czasu/dobrego designu na stworzenie nowej wersji Ale bez obaw, jeśli MLPFiction wróci (a zapewne wróci, tylko nie wiem kiedy ) to wszystkie dodane fanfiki i utworzone konta wciąż tam będą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 1, 2015 Share Napisano Marzec 1, 2015 Chwilowo strona jest zawieszona. Niewykluczone, że kiedyś się pojawi, ale na razie zdjąłem ją z następujących powodów: - brak serwera, a obecny serwer na forum jest niewystarczający do uciągnięcia dwóch stron - słaba optymalizacja obecnego mlpfiction/ - brak czasu/dobrego designu na stworzenie nowej wersji Ale bez obaw, jeśli MLPFiction wróci (a zapewne wróci, tylko nie wiem kiedy ) to wszystkie dodane fanfiki i utworzone konta wciąż tam będą Dziękuję za informację :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Marzec 1, 2015 Share Napisano Marzec 1, 2015 Ale bez obaw, jeśli MLPFiction wróci (a zapewne wróci, tylko nie wiem kiedy ) to wszystkie dodane fanfiki i utworzone konta wciąż tam będą Mam nadzieję, że faktycznie tak będzie, bowiem z takich a nie innych powodów na MLPFiction miałem zaplecze wszystkich swoich tekstów i tłumaczeń, tęsknię za nimi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Marzec 1, 2015 Autor Share Napisano Marzec 1, 2015 W razie czego, jeśli ktoś bardzo potrzebuje swoich tekstów, mogę je wyciągnąć jaki pliki html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viktoria Turner Napisano Czerwiec 5, 2015 Share Napisano Czerwiec 5, 2015 Masz już jakieś nowe plany dotyczące powrotu strony? I czy znalazłeś już jakiś odpowiedni serwer pod stronę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Lipiec 19, 2015 Share Napisano Lipiec 19, 2015 Długo jeszcze trzeba czekać na powrót strony? Już parę miesięcy trzeba czekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testar Napisano Lipiec 19, 2015 Share Napisano Lipiec 19, 2015 Od samego początku trzymam kopytka za cały ten projekt. Mam nadzieję że strona kiedyś wróci i Polska doczeka się swojego odpowiednika FiMFiction, co byłoby o wiele bardziej funkcjonalne niż system oparty na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Lipiec 20, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2015 Niestety chwilowo z braku czasu, pomysłów, środków i kogoś do pomocy projekt jest zawieszony. Być może kiedyś uda mi się go wskrzesić. Przepraszam za brak informacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się