Szeregowa WW Napisano Czerwiec 6, 2014 Share Napisano Czerwiec 6, 2014 Klacz co jakiś czas cicho się śmiała. Wzięła trochę chipsów, napiła się soku. Przeminęła połowa filmu i włączyły się reklamy. - Jutro zadzwonię do Persephone. - mruknęła i rozciągnęła się. - Albo dziś wieczorem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 - Ok. - przytaknął. Wziął łyka soku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 - Martwię się trochę o nią... - mruknęła. - Mam tylko nadzieję, że nic jej nie jest... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 - Ja też się w sumie trochę martwię. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 - Powinno być chyba z nią w porządku. - powiedziała. - Mieszka na jakiś wzgórzu trochę dalej od Ponyville. Ale i tak zadzwonię jak skończymy oglądać.Gdy film się skończył Gravity wstała. - Idę zadzwonić. - powiedziała i zeszła na dół. Podeszła do telefonu, wzięła słuchawkę i wykręciła numer. - Odbierz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Podenerwowana otworzyłam oczy, po czym podeszłam do telefonu. Odetchnęłam głęboko, po czym z niepewnością sprawdziłam numer. Na ekraniku wyświetlało się "Gravity Zero dzwoni". Szybko chwyciłam słuchawkę, mało co jej nie upuszczając, po czym z niepewnością odparłam. -Halo...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 - Halo? Persephone! Jak się czujesz? - zapytała szybko. - Wszystko w porządku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 -Czuję się dobrze, wszystko w porządku... A u was? Nic się nie dzieje...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 (edytowany) Gravity zastanowiła się przez chwilę. - Póki co wszystko w porządku. - mruknęła. - Jestem u Whita bo mój dom zalało. Ogólnie dzieją się straszne rzeczy... - na chwilę odjęła telefon od ucha. - White? Może się do niej przejdziemy? - zapytała cicho. - Dobra. Zadzwonię później. Edytowano Czerwiec 7, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 - W sumie możemy. - powiedział schodząc na dół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Klacz weszła do kuchni zapakowała kilka babeczek do jakiegoś pudełka i do torby. Wzięła kurtkę i wyszła na zewnątrz. - Idziemy? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 - Ok. - otworzył drzwi a gdy oboje wyszli złapał Gravity i zleciał z nią na dół w kierunku domu Persephone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Gdy znaleźli się na miejscu, Gravity podeszła do drzwi i zadzwoniła dzwonkiem. - Persephone? To my! - zawołała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Klacz niepewnie otworzyła drzwi. -Wejdźcie. Mam lekki bałagan. - Otworzyła je szerzej. - Herbaty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - A tam... - mruknęła Gravity i weszła do środka. - Poproszę... A jak ci czas płynie? Coś ciekawego porabiasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 -Nie... Czytam... - odparła. Czytanie stawało się jej życiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - Coś konkretnego? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 - A właśnie... Przyniosłam ci babeczki. - powiedziała i podała jej paczuszkę. - Sama piekłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 [Jeśli Timber tak nie odpisuje to to nie ma zbytnio sensu. Niech oni wrócą po prostu do domu.] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - My już chyba pójdziemy. - powiedziała i wstała. - Jeszcze coś się w domu stanie, a ze względu na ostatnie wydarzenia to tym bardziej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 White przytaknął. - Ta, to do zobaczenia. - powiedział i wyszedł za Gravity. Gdy byli na zewnątrz złapał ją i poleciał do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Kręci mi się w głowie. - mruknęła cicho do siebie i weszła do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Coś się stało czy bez powodu? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Jakoś tak nie czuję się najlepiej. Nie wiem czemu. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - To może się położysz? - zaproponował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts