Solid Pony Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 Witam ! Więc tak jak w temacie - ktoś z was ogląda Epic Rap Battles of History ? Jak nie, to w takim razie polecam. Można znaleźć takie walki jak Michael Jackson vs Elvis Presley, Leonidas vs Master Chief, Goku vs Superman, Steve Jobs vs Bill Gates, Bruce Lee vs Clint Eastwood i wiele innych ! Jeżeli ktoś już zna Epic Lloyda oraz Nice Peter'a to zapraszam do dyskusji na ten temat, która walka waszym zdaniem jest najlepsza i kto wygrał. Trudno wybrać niestety, która spośród tylu walk jest zwycięzcą. Dla mnie więc są trzy najlepsze. Kolejność jest przypadkowa: 1. Goku vs Superman (Superman miał dobre linijki, lecz Goku wygrywa.) 2. Mozart vs Skrillex (Mimo, iż jestem fanem dubstepu i lubię Skrillex'a....Mozart go totalnie zniszczył.) 3. Adolf Hitler vs Darth Vader 1,2,3 (Są trzy części tego jakże epickiego pojedynku. Dla mnie w pierwszej walce wygrał Vader, w drugiej Hitler a w trzeciej Vader. Dwa jeden dla Vadera ^3^.) Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 Uwielbiam Epic Rap Battels of History, słucham/oglądam to już od dłuższego czasu. Wszystkie ich filmiki są w stu procentach profesjonalnie zrobione. I w sumie trudno mi wymienić ulubione bitwy, bo wszystkie są epickie. Z tych co zapadły mi najbardziej w pamięć, do których najczęściej wracam, to:- Rasputin vs Stalin- Wszystkie Hitler vs Darth Vader- Te zestawienia z młodzieżowymi gwiazdeczkami np.Miley Cyrus vs Joanna de'Arc- Tesla vs Edison Link do komentarza
StarostaXD Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 Ja też to znam ^^. Lubię chyba wszystkie ich piosenki... Link do komentarza
Zegarmistrz Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 Ja osobiście jako numer 1 stawiam zakończenie sezonu z Rasputinem i Stalinem(gościnnie, Lenin, Marks i Putin ) Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 Ja osobiście jako numer 1 stawiam zakończenie sezonu z Rasputinem i Stalinem(gościnnie, Lenin, Marks i Putin ) No. To miało moc... *.* I to jaką. Osobiście uwielbiam tą serię! Leonidas vs Mr Chief i Gandalf vs Dumbledor (czy jakoś tak) To chyba moje ulubione. A to z całą matką Rosyją też mnie zmiażdżyło. Ale kim jest ten Marks bez koszulki? Bo nie ogarniam go... . Link do komentarza
Magus Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 Moja ulubione starcie epic rap battle to dwóch postaci z moje ulubione gry Scorpion vs Sub-Zero Link do komentarza
Zegarmistrz Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 Nico - ten bez koszulki to nikt inny jak Vladek Putin xD Link do komentarza
plx Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 Moja ulubione starcie epic rap battle to dwóch postaci z moje ulubione gry Scorpion vs Sub-Zero ale my rozmawiamy o Epic Rap Battles of History, takie dwa kanały wypuszczające systematycznie te bitwy, to, co podałeś nie jest od nich. co nie zmienia faktu, że całkiem dobre wracając do tematu: kocham ERB, niektóre teksty to dla mnie istne legendy obecny sezon jeszcze się nie skończył, a już nie mogę doczekać się następnego! Na palcach jednej dłoni można by zliczyć te utwory, które mi się nie podobały Mój ulubiony: Mozart vs Skrillex Link do komentarza
Solid Pony Napisano Maj 31, 2014 Autor Share Napisano Maj 31, 2014 Ostatnia walka przed Goku vs Superman, Rick Grimes vs Walter White mi się bardzo podobała Ostatnia linijka Walta ,,No one saw Shane coming except for your wife.'' zakończyła zdecydowanie walkę xD Dla mnie Walter wygrał Link do komentarza
Recommended Posts