Vortex Napisano Czerwiec 4, 2014 Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Witam! Postanowiłem założyć temat poświęcony grze Warthunder a dla ścisłości jej najnowszej aktualizacji wprowadzającej wojska naziemne. Jakie macie odczucia względem tej gry? Jaką rokujecie jej przyszłość? Może macie propozycje utworzenia Equestriańskiego batalionu jak W World of Tanks. Moim zdaniem gra po prostu wymiata! Pomimo iż jest to wersja beta to absolutnie miażdży karykaturę jazdy czołgiem od Wargaming. Począwszy od udźwiękowienia, przez grafikę aż w końcu po miodny model jazdy, fizykę. Ale po kolei. Dźwięk: Ujmę to tak... słychać nawet ruchy wajchami sterowania, a dźwięki silnika, gąsienic i wystrzałów doprowadzają uszy do stanu miłosnego uniesienia. Grafika: Pomimo, że mam ustawiony widok z 3 osoby mam wrażenie, że jestem w tym czołgu razem z moją załogą. Modele są dokładnie zrobione i prezentują się znacznie lepiej niż klocki ot WoT nawet te (HD z 9.0) Fizyka: Czołgi kołyszą się od wystrzału, od oberwania pociskiem, zawieszenie chodzi jak powinno i czołg jeździ jak czołg a nie jak bolid F1 na gąsienicach. Czasem zdarza się że jakiś czołg wyleci w powietrze na jakimś kamieniu, ale w porównaniu z latającymi i spadającymi z nieba czołgami WoT wygląda to dość realnie. Podsumowując. Mapy DUŻE, czołgi ŁADNE, nie czuć dominacji ruskich modeli, grywalność MIODNA! Zakochałem się i konto w WoT chyba odstawię do lamusa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geralt of Poland Napisano Czerwiec 4, 2014 Share Napisano Czerwiec 4, 2014 W WoTa nie grałem ( i mając WT nie zamierzam ) więc nie mam dokładnego porównania, ale też mam bardzo pozytywne odczucia. Co prawda nadal widać że to dopiero wczesna beta (mała ilość map, sporadyczne bugi i problemy z fizyką) ale potwierdzam, że gra się super. Jadąc czołgiem naprawdę ma się wrażenie, że jedzie się kilkudziesięcioma tonami stali. Podczas walki można łatwo zginąć nawet od jednego celnego strzału, zwłaszcza w bitwach realistycznych. Mam nadzieję że będą rozwijać tę część gry pod względem większego realizmu- więcej historycznych map, może drobne detale np. historyczne celowniki dział, a może nawet widok wnętrza czołgu jak w Red Orchestra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 (edytowany) W sumie napisałeś już wszystkie zalety, trzeba poczekać na większą liczbę mapek. Gra nastawiona na realistyczną bitwę. Jak zwykle Gaijn zrobiło kawał dobrej roboty, Edytowano Czerwiec 5, 2014 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 Zapraszam do oddziału posiadam już III erę w ruskich czołgach mam----> KV-85, SU-85, T34 1942, T34-57 i KV-2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Moim zdaniem gra po prostu wymiata! Począwszy od udźwiękowienia, przez grafikę aż w końcu po miodny model jazdy, fizykę. Taaak... szczególnie driftowanie każdym czołgiem.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 bo właśnie tak to wyglądało w realu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vortex Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Skręt czołgiem polega na drifcie stary xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 nie polega za zablokowaniu 1 gąsienicy :| Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 W jednym słowie: UWIELBIAM. Jazda czołgami nie dawała mi aż takiej zabawy. grałem w WoT ale po przejściu d WT czuję sporą różnicę i jestem kompletni zaskoczony, że to tylko beta. Jedyne czym mnie Wargaming może przyciągnąć to World of Warships. Ale zobaczymy co zapowiedzą twórcy Warthundera Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts