aggar Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Sądzę, że zamknęli serwery właśnie kiedy miałem zamiar pozdobywać 5x doświadczenia -.- A tak w ogóle to ostatnio grając ludzie witali się "hello everypony" albo pisali aby nie rozjeżdżać Fluttershy kiedy jechaliśmy przez las Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Sądzę, że zamknęli serwery właśnie kiedy miałem zamiar pozdobywać 5x doświadczenia -.- Faktycznie zamknęli serwery... nawet na stronę nie da się wejść, zobaczymy może włącza jeszcze dzisiaj. EDIT: Już działają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Templariusz Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Damian23PL melduje się na służbę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek2001 Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Ja też gram ale chwilowo przestałam grać. Mój nick to bbartek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Heh, zacząłem grać niedawno i w 3 dni mam już V tier! Gram jak narazie tylko Pz IV. Nick: Dashie_PL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Tyle wygrać.... A mówili że T-127 to szajs... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek222 Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Jakby ktoś chciał zagrać to dodawać do znajomych: olek222 jkbc to mam: VIII tier - Lowe (tak, nie mam na co kasy wydawac) VI - KW-1S, M18, PzV-IV V tier- ELC AMX (skaut :DDDD), Churchill I, Churchill III Zapraszam czy coś tam ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts