Szeregowa WW Napisano Czerwiec 12, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2014 (edytowany) - I co? Mnie też uważasz za dziwadło? - zapytała sucho Eliza i specjalnie zaczęła lewitować nad Marcusem. Edytowano Czerwiec 12, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - Dziękuję -powiedziała cicho Sia i nalała sobie wody. Tuż po tym ją wypiła. [Odmienia się dowolnie :3] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - Zgadnij. - powiedział do Elizabeth. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 12, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2014 (edytowany) Eliza odwróciła się do góry nogami i wyleciała przed Marcusa tak, że teraz mogła patrzeć mu w oczy. - Więc uświadom sobie, że jesteś takim samym dziwadłem jak my wszyscy. - powiedziała i dźgnęła go palcem w klatkę piersiową. Edytowano Czerwiec 12, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 ((Marcusa!)) - Nigdy nie powiedziałem że nie jestem. - powiedział spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 12, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2014 [Wybacz. Autokorekta w telefonie xd.] - Ale inaczej się zachowujesz. - powiedziała i usiadła z powrotem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Sii zaczęło się nudzić, więc zaczęła kręcić palcem, nieświadomie wywołując wiatr w pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - Mam zły dzień. - powiedział tylko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 12, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - Czemu? - zapytała lekko zmartwiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - Zwyczajnie mam zły dzień. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystalla Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Amanda spojrzala na wode w swojej szklance i zamrozila ja, nie chcialo jej sie pic.Zaczela pprzysluchiwac sie dyskusji Elizabeth i Marcusa. -Ech, ty i te twoje zle dni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 12, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - Będzie dobrze. - powiedziała i położyła mu rękę na ramieniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - Kilka minut temu jeszcze byłaś na mnie wkurzona a teraz nagle jesteś opiekuńcza? - zapytał ironicznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 12, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - Rozumiem, że masz zły dzień. - powiedziała i wzruszyła ramionami. - Sama czasem mam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystalla Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 -Kobieta zmienna jest, jak to mowia . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 ((Bez emotek plz)) - Zmienną jak diabli. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystalla Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 ((OK)) - Poza tym kazdy ma czasem zly dzien. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 12, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - Ech... - westchnęła i wlepiła wzrok w swój talerz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 [Przeczytał ktoś mój wcześniejszy post?] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Gdy Anna zjadła swój obiad odsunęła talerz i wsłuchała się w rozmowę reszty. - Każdy ma czasami złe dni, ale później wiadomo , że można mieć już tylko lepsze. Lub umrzeć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 ((Ja właśnie to zrobiłem.)) - Sia wiatr robisz. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 12, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - Tutaj to raczej mamy marne szanse na śmierć. - powiedziała. - Chyba że jakimś cudem jakiś upiór nas dorwie i odda w macki Głucholcom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Wielce optymistyczna wersja wydarzeń - powiedziała Alin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 12, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - No wiecie. Taka jest prawda. - powiedziała. - Nie okłamujmy się. Poza tym z panią Peregrine nic nam nie grozi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - Normalnie macie idealny temat, pasuje świetnie do mojego humoru. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts