Niklas Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 (edytowany) Tak zauważyłem ostatnio, że po odświeżeniu forum, to potrafi dość długo (albo i wieczność) się doczytywać i zwykle wymusza to u mnie ponowny refresh. Odnoszę jednak wrażenie, że wymuszony button pejsbuczka powoduje te problemy, bo zauważyłem, że gdy występuje wspomniany problem, "Lubię to!" nie widnieje na pasku. FF 30 i 31. http://i.gyazo.com/34b0f922ee17305a501dc0454669a4b4.png Coś się da na to poradzić? Also, na Chromach działa dobrze. Edytowano Czerwiec 14, 2014 przez Niklas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Dopisuję się do problemu. Mi także nie chce załadować do końca forum (odświeżanie nie pomaga, czyszczenie pamięci też nie). Dopiero reset przeglądarki i załadowanie poprzedniej sesji pozwala na pełne załadowanie, ale nadal nie można odświeżyć, bo problem pojawia się znowu. I tak samo czasami nie mam przycisku "Lubię to". Ładowanie zacina się, gdy pokazuje mi "Przesyłanie danych z twitter.com..." albo "Przesyłanie danych z imagizer.imageshack.us..." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 W takim razie macie problemy nie z forum, a z Fejsbanem i Twitterem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Szkoda, bo akurat one doczytują się normalnie i nie sprawiają problemów z użytkowaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Hm. Poszperam w takim razie na ciemnym stylu w ff z tymi widżetami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Czerwiec 28, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2014 a z Fejsbanem i Twitterem Le nie, bo strony działają dobrze, a przyciski nie mulą na Chromie. Problem pojawia się głównie z Firefoksie. Chociaż przyznam, że od ostatniej/przedostatniej bety, problem nie występuje u mnie na FF 31. Znaczy, inaczej... Występuje, ale strona się doczytuje. Przyciski znikają na początku: http://prntscr.com/3xa6ih - przeglądarka muli, po czym na moment jakby z tego paska akcji wyskakują dwa okienka i przyciski się pojawiają, a strona jest wczytana w pełni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Sierpień 29, 2014 Share Napisano Sierpień 29, 2014 (edytowany) Nie ma większego sensu zakładać nowego tematu, zwłaszcza, że ten jest bardzo podobny, zatem, do rzeczy: Forum działa... wolno. Bardzo wolno. Odświeżanie to cała wieczność w oczekiwaniu na przeładowanie się strony. Wejście w wątek, panel moda - wieczność. Czasem wysyłanie postów również potrafi zamyślić się na dłużej a raz zdarzyło się, że post wcale nie został zapisany. Zwracam uwagę na ten problem, ponieważ występuje on od dłuższego czasu, niezależnie od użytej przeglądarki, czy to IE, Lis czy Chrome, na każdej z nich forum działa ślamazarnie. Czy tylko ja tak mam? P.S Dodam tylko, że inne strony, fora, nawet obszerniejsze, ładują się dużo szybciej, więc to chyba nie jest wina mojego sprzętu i przeglądarki. Edytowano Sierpień 29, 2014 przez Draques Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 Cóż, ostatnio poprawiałem konfigurację serwera, ale może zrobię to jeszcze raz Zobaczymy wtedy jak forum będzie działało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 Jak powiedziałem, tak zrobiłem Mam nadzieję, że teraz forum będzie działało lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 30, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2014 Póki co, wygląda to lepiej, no ale w pełni ocenimy to za kilka dni. Tak czy siak, dzięki, Skaju! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 Jakby nieco lepiej... Ale tak jak powiedział Niklas, zobaczymy za kilka dni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 Szczerze powiem, iż nie odczuwam żadnej różnicy, a nawet... Hm... Dziś mi złapało kilkukrotnie zmułkę i wywaliło 502, tak nawiasem mówiąc. Godziny... plus minus 14, 15:20, 18:50/19 i około 23. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 A to akurat dlatego, że znowu psułem forum wtedy :^) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 31, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2014 (edytowany) Skaj nam tu testy psuje V: Edytowano Sierpień 31, 2014 przez Niklas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 3, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2014 Jakiś czas działało to dobrze, ale dzisiaj już znowu miało problem z przyciskami społecznościowymi. SKAJU POPSUŁ ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts