timber Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Witajcie! Postanowiłam założyć tutaj temat, by użyczyć wam mojej znajomości grafiki komputerowej której nie ma c:. Zamierzam wykonywać avatary jak i sygnatury, w ewentualności inne grafiki. Moja teczka życzeń jest zawsze otwarta, a więc można zamawiać, póki nie ogłoszę wyjazdu, czy też ważniejszej przerwy. Regulamin - Żadnych treści gore/clop! - Mam prawo zrezygnować lub też nie przyjąć zamówienia - Proszę o nie przesadzanie z zamówieniem - Prosiłabym również o wypełnienie formularza zgłoszeniowego. Nie jest to obowiązkowe, ale ułatwi mi wykonanie zamówienia. - Prace są w stu procentach moje! Jedynie obrazy używane w nich nie są mojego autorstwa. - Nie kopiuj! - Nie uważaj ich za swoje! - Na avatarach/sygnaturach, nie ma podpisu! Aczkolwiek, nie oznacza to, że nie są moją własnością. - Jedynie twórczość oznaczona tagiem "do wolnego użytku" jest do wolnego użytku. Zamówiony i zrealizowany projekt jest własnością zamawiającego! - Używam gotowych obrazów i pasków! - Jeszcze raz, obraz użyty przeważnie nie jest moją twórczością! Przykłady twórczości Avatary Dla mnie Dla pewnej koleżanki Do wolnego użytku Sygnatury Dla mnie Do wolnego użytku Zgłoszenie Typ usługi [sygnatura/avatar/komplet] - Czy mam sama szukać obrazu? [tak/nie] - Jeśli wybrałeś tak - Co ma przedstawiać obraz? - Jeśli wybrałeś nie - Proszę o podanie obrazu w postaci linku - Szary czy kolorowy? [szary/kolorowy] - Dodatkowe sugestie? - Kolejka -brak... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Bardzo ładne avki, więc się skuszę. -Avatar -https://lh6.googleusercontent.com/-gvkxnsblbko/Uta6TtivYLI/AAAAAAAACQc/qn2NtaUw_g4/w784-h835-no/FA.png - może być kolorowy ale żeby były mało intensywne oraz przechodziły w ciemniejsze odcienie. -pozostawiam resztę autorowi Dzięki z góry! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Typ usługi - Komplet. Czy mam sama szukać obrazu? - Tak Jeśli wybrałeś tak - Co ma przedstawiać obraz? Avatar z Celestią, a sygnaturka z Pinkie Pie. Szary czy kolorowy?- Kolorowy. Dodatkowe sugestie? - Proszę tylko żeby nie było jakieś mroczne. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Zamówienie Wilczaka tło brak tła Nie udało mi się, niestety. Są dwie wersje, jako że jedna ma tło, druga nie. Zamówienie Raindrops avatar sygnatura Nie mogłam nic dobrać. Ekhm... Mam nadzieję że się spodoba. Wszelakie poprawki proszę zgłosić. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Typ usługi [sygnatura/avatar/komplet] - komplet Czy mam sama szukać obrazu? [tak/nie] - nie Jeśli wybrałeś tak - Co ma przedstawiać obraz? - Jeśli wybrałeś nie - Proszę o podanie obrazu w postaci linku - sygnatura: http://ruhisu.deviantart.com/art/MLP-Major-Rainbow-Dash-W-I-P-unfinished-376237855 awatar: http://ruhisu.deviantart.com/art/GIFT-Ask-Teen-Chrysalis-Luna-442267921 Szary czy kolorowy? [szary/kolorowy] - kolorowy, Dodatkowe sugestie? - Żeby sygnatura była bardziej mroczna, a resztę zostawiam Tobie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 (edytowany) Zamówienie Wilczaka tło brak tła Nie udało mi się, niestety. Są dwie wersje, jako że jedna ma tło, druga nie. Jest super I oczywiście pytanie, czy mogę sobie na avka nastawić? Edytowano Czerwiec 16, 2014 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Oczywiście, nawet nie pytaj! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Typ usługi - Komplet Czy mam sama szukać obrazu? - Nie Jeśli wybrałeś nie: - Avatar = http://images5.fanpop.com/image/photos/30000000/Princess-Celestia-Stained-Glass-my-little-pony-alicorn-30068298-600-600.png - Sygnatura = http://fc05.deviantart.net/fs70/i/2012/139/4/c/princess_celestia_wallpaper_by_phasingirl-d50bq8v.jpg Szary czy kolorowy? - Kolorowy Dodatkowe sugestie? - Podpisz się proszę :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pestkowa Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Mam nadzieję, że też mogę złożyć zamówienie :3 A więc: Typ usługi [sygnatura/avatar/komplet] - sygnatura Czy mam sama szukać obrazu? [tak/nie] - nie Jeśli wybrałeś nie - Proszę o podanie obrazu w postaci linku - Oczywiście możesz ją przyciąć...sądzę że nawet lepiej będzie jeśli ją trochę przytniesz Szary czy kolorowy? [szary/kolorowy] - kolorowy Dodatkowe sugestie? - Hmm...może, żeby tło sygnatury było w podobnym kolorze co tło z obrazka Pozdrawiam i dziękuję z góry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Dobrze, nareszcie skończone. Zamówienie CyanFlight avatar sygnatura Nie udało się... Zamówienie Little Light avatar sygnatura Masz dwie wersje avatara ^^ Zamówienie ForestHearth74 (Midnight ;3) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Idę sobie ustawić :3 Śliczne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pestkowa Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Bardzo dziękuję Candy :3 (o ile mogę tak do ciebie mówić ) Kurczę, muszę się kiedyś odwdzięczyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Pewnie Miduś ^^ Nie musisz ^^ Wejdź ty kiedyś na szkarłatki bo rewolucję mamy ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Typ usługi - sygnatura Czy mam sama szukać obrazu? - nie Jeśli wybrałeś nie - Proszę o podanie obrazu w postaci linku http://issyrael.deviantart.com/art/Spitfire-at-the-Dizzytron-343094990 Szary czy kolorowy? - kolorowy Dodatkowe sugestie? - byłoby fantastycznie, gdy to znalazło się w tle http://moongazeponies.deviantart.com/art/Wonderbolts-Cutie-Mark-283208290 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Typ usługi - avatar Czy mam sama szukać obrazu? - nie Jeśli wybrałeś nie - Proszę o podanie obrazu w postaci linku http://fc00.deviantart.net/fs70/i/2012/224/3/9/rainbow_dash___summer_dress_by_kibbiethegreat-d5auypl.png Szary czy kolorowy? - kolorowy Dodatkowe sugestie? - Czy dałabyś rade zrobić do tego jakieś tło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 (edytowany) Dobrze, nareszcie skończone. Zamówienie CyanFlight avatar sygnatura Nie udało się... Wow! Wyczepiste. W jakim programie robisz? Ucz mnie mistrzu! Edytowano Czerwiec 16, 2014 przez CyanFlight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 GIMP2 należy do moich programów. Korzystam z niego już dość długi czas, więc wykonywanie avatarów nie jest dla mnie trudne. Ale, artysta tajnik nie zdradza. Bardzo dziękuję że wam się podoba, pozostałe zamówienia zrealizuje w godzinach wieczornych, lub jutro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Sierpień 4, 2014 Share Napisano Sierpień 4, 2014 No to ja też sobie zamówię. Typ usługi: Sygnatura (Bez avatara) Obraz: Znajdź jakąś słodką małą Lunę. Szary czy kolorowy?: Kolorowy, oczywiście. Dodatkowe sugestie?: Brak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Sierpień 8, 2014 Share Napisano Sierpień 8, 2014 Typ usługi - Komplet Czy mam sama szukać obrazu? - Tak Jeśli wybrałeś tak - Co ma przedstawiać obraz? - Avatar: William Twining z "Makai Ouji devils and realist" Sygna: Yuno Gasai z "Mirai Nikki". Szary czy kolorowy? [szary/kolorowy] - Kolorowy Dodatkowe sugestie? - Jeśli dasz radę, to żeby nie miały tych kropek, czy tam pasków, jeśli wiesz o co mi chodzi. I żeby kolory nie były zbyt rażące. Z góry dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Październik 4, 2014 Share Napisano Październik 4, 2014 Typ usługi [sygnatura/avatar/komplet] - Sygnaturka Czy mam sama szukać obrazu? [tak/nie] - Niet Jeśli wybrałeś tak - Co ma przedstawiać obraz? - Jeśli wybrałeś nie - Proszę o podanie obrazu w postaci linku -lyra_the_martyr_by_tallaferroxiv-d4iz5ot.png Szary czy kolorowy? [szary/kolorowy] - Szary Dodatkowe sugestie? - Zrób proszę bez pasków. Może być wykadrowana w ten sposób, że podzielisz ją na trzy części i ustawisz je obok siebie. Jak se chcesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Maj 29, 2015 Share Napisano Maj 29, 2015 Pytanie za 100 punktów: Czy dała byś radę zrobić gif'a <sygnę> z filmiku na youtube? Chodzi mi o moment w 2:39 do 2:42 gdy jedzą loda. Dało by radę? Wymiary sobie sam obrobię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się