Jump to content

Mój Mały Poniak: Autyzm to Magia

Recommended Posts

Jako że od czasu zaliczenia wszystkich przedmiotów (sierpień wolny, lol) cierpię na poważną przypadłość o nazwie "nadmiar czasu" a stalinCWHC to leń śmierdzący i niczego nie dodaje, postanowiłem poszukać sobie jakichś przeróbek. W stercie beznadziejnych śmieci natrafiłem na coś takiego

A wy znacie jakieś fajne przeróbki? Jak tak do dawać linka.

• Upvote 2

Polecam kanał "hotdiggydemon" (chyba taki ma nick). Ostrzegam, że mimo tego, iż to animacja, to jednak jest DOŚĆ brutalna... no... bywa także obleśna, niegrzeczna i... dziwna? Trzeba tylko trochę angielski znać.

Wysłane z mojego drewniaczka o jakże dumnej nazwie LG-E400

Guest ChrisEggII

Widziałem, widziałem. Wstęp jest niesamowicie rozbrajający. W ogóle jest to pierwszy PYTP, który mnie rozśmieszył od czasów zbanowania CMCZeo. Fajne nawiązanie do czasów świetności filmików tego typu.

Widziałem, widziałem. Wstęp jest niesamowicie rozbrajający. W ogóle jest to pierwszy PYTP, który mnie rozśmieszył od czasów zbanowania CMCZeo. Fajne nawiązanie do czasów świetności filmików tego typu.

Święta racja. CMCZeo jest numerem 1. na liście moich ulubionych pooperów. Jego przeróbki były najlepsze. Ponoć został zbanowany za złamanie praw autorskich od 4Fun.tv (wtedy do ich należały prawa do emitowania Kapitana Bomby - pierwszy poop CMC był z właśnie tego serialu). Chyba zaczynam już offtopwać. Może jeszcze zna ktoś jakieś zagraniczne YTP z MLP:FIM?

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...