arkadiusz fuks Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 Jako że od czasu zaliczenia wszystkich przedmiotów (sierpień wolny, lol) cierpię na poważną przypadłość o nazwie "nadmiar czasu" a stalinCWHC to leń śmierdzący i niczego nie dodaje, postanowiłem poszukać sobie jakichś przeróbek. W stercie beznadziejnych śmieci natrafiłem na coś takiego A wy znacie jakieś fajne przeróbki? Jak tak do dawać linka. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anrizo Napisano Czerwiec 28, 2014 Share Napisano Czerwiec 28, 2014 Znam tego Polish Youtube Poop'a. Materatzowy jest według mnie jednym z najlepszych Pooperów. Polecam obejrzenie przeróbek od Derp Hoof'a. Też stoją na wysokim poziomie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krecik Napisano Czerwiec 28, 2014 Share Napisano Czerwiec 28, 2014 Polecam kanał "hotdiggydemon" (chyba taki ma nick). Ostrzegam, że mimo tego, iż to animacja, to jednak jest DOŚĆ brutalna... no... bywa także obleśna, niegrzeczna i... dziwna? Trzeba tylko trochę angielski znać. Wysłane z mojego drewniaczka o jakże dumnej nazwie LG-E400 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Czerwiec 28, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2014 (edytowany) hotdiggydemon Tego pana chyba wszyscy znają @Edit Ten pan ma też fajne filmy @Edit2 Setny post, ave ja! Edytowano Czerwiec 28, 2014 przez arkadiusz fuks Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Czerwiec 28, 2014 Share Napisano Czerwiec 28, 2014 Trochę zejdę do offtopu, ale tylko troszeczkę. Proponuję zmienić nazwę tematu na temat "ogólnikowo" związany z PYTP albo YTP. [/koniec offtopu] Osobiście uważam poopa od Materatzowego jako jeden z najlepszych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ChrisEggII Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Widziałem, widziałem. Wstęp jest niesamowicie rozbrajający. W ogóle jest to pierwszy PYTP, który mnie rozśmieszył od czasów zbanowania CMCZeo. Fajne nawiązanie do czasów świetności filmików tego typu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anrizo Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Widziałem, widziałem. Wstęp jest niesamowicie rozbrajający. W ogóle jest to pierwszy PYTP, który mnie rozśmieszył od czasów zbanowania CMCZeo. Fajne nawiązanie do czasów świetności filmików tego typu. Święta racja. CMCZeo jest numerem 1. na liście moich ulubionych pooperów. Jego przeróbki były najlepsze. Ponoć został zbanowany za złamanie praw autorskich od 4Fun.tv (wtedy do ich należały prawa do emitowania Kapitana Bomby - pierwszy poop CMC był z właśnie tego serialu). Chyba zaczynam już offtopwać. Może jeszcze zna ktoś jakieś zagraniczne YTP z MLP:FIM? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raxoanox Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 Rep za epickie teksty mistrza klocucha i ,,Spy!". Chyba kiedyś to widziałem bo miałem deja vu z mandarynkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sagnip Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=iNCTLwQyYhs 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=0s8n2G4BniU&list=UU5ugh1wj6iCB9A5CTvq-hZA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anrizo Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Właśnie wczoraj obejrzałem tego poop'a powyżej. Naprawdę niezły, ale czuję lekki niedosyt. Czegoś tu brakowało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się