Ophiuchus Athile Legant Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 (edytowany) Hej. No więc, um, tak... Rysuję jedynie ocki, więc kanony odpadają, wybaczcie. Żeby nie przedłużać, moje trzy najnowsze bazgrolce znajdują się na tym fanpejdżu: https://www.facebook.com/pages/Pertepidote-i-kolorowe-kartki/705797029486164?ref_type=bookmark Gdyż jestem leniwa i nie chce mi się ich po kolei wgrywać. :'D Patrzcie na te trzy ostatnie, bo te pozostałe są narysowan4e ojojoj, szmat czasu. ;-; A więc tak, póki co przyjmę tylko 3 requesty, a jak wszystkie skończe to zabiorę się za trzy kolejne, ok? Aha, i żeby nie było, nie przyjmuję op oc (chodzi mi o alicorny). A więc, hmm, start. OBECNE REQUESTY: - Mariusz 391 - Alciapl v2 - kolejka wolna! Edytowano Lipiec 9, 2014 przez Ophiuchus Athile Legant Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 Mogłabyś rysnąć Sweetie Plant? ^.^ Byłabym bardzo wdzięczna, bo twoje rysunki sa takie urocze :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 To ja poproszę o Feisty Trap. A rysunki są naprawdę prześliczne. Masz świetny styl. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 Ja mam takie pytanie. rysujesz coś innego niż kucyki? Np. tygrysy, albo chociaż takie pieski jak mam na avatarze i sygnaturze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 Rysnęłabyś Eri? Dziękuję ^^http://pisklakozaur.deviantart.com/art/My-OC-ANIMATED-first-take-451481896http://pisklakozaur.deviantart.com/art/Eri-Whaat-433606310 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 Widze, że sie nie załapałem na liste, ehh... Jak juz będziesz miała czas na narysowanie mojego OC (tyle razy prosze o narysowanie czegoś dla mnie, a nie moge sie odwdzięczyć bo nie umiem rysowac ;<) , to napisz na PW, nie spiesz sie ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ophiuchus Athile Legant Napisano Lipiec 8, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2014 Ja mam takie pytanie. rysujesz coś innego niż kucyki? Np. tygrysy, albo chociaż takie pieski jak mam na avatarze i sygnaturze? Tygrysów niestety nie, ale wilka/psa mogłabym jeszcze narysować. Ale mimo wszystko lepiej wychodzą mi kucyki. Widze, że sie nie załapałem na liste, ehh... Jak juz będziesz miała czas na narysowanie mojego OC (tyle razy prosze o narysowanie czegoś dla mnie, a nie moge sie odwdzięczyć bo nie umiem rysowac ;<) , to napisz na PW, nie spiesz sie ;> Jasne. Jak skończę te requesty to Cię powiadomię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ophiuchus Athile Legant Napisano Lipiec 8, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2014 Mogłabyś rysnąć Sweetie Plant? ^.^ Byłabym bardzo wdzięczna, bo twoje rysunki sa takie urocze :3 łap:później zrobię wyraźniejsze zdjęcie. Później zrobię wyraźniejsze zdjęcie. Moje ręce drżą jakbym miała Alzheimera. ;C To ja poproszę o Feisty Trap. A rysunki są naprawdę prześliczne. Masz świetny styl. łap: Neh... jakość zdjęcia + moje ciągle ruszające się łapy :C Ale mam zamiar zrobić lepsze zdjęcie. Rysnęłabyś Eri? Dziękuję ^^http://pisklakozaur.deviantart.com/art/My-OC-ANIMATED-first-take-451481896http://pisklakozaur.deviantart.com/art/Eri-Whaat-433606310 Masz: Przepraszam za jakość zdjęcia. ;-; Naprawdę wybaczcie za jakości tych zdjęć, gdyż w realu wszystkie trzy rysunki wyglądają dobrze. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 O jejciu, jakie futrzaste, jakie urocze! *.* Mogę dodać ten obrazek do tematu Oc? Oczywiście napiszę kto tak ładnie rysuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz391 Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 Widzę że kolejka wolna, więc się chętnie dopiszę Prosiłbym o narysowanie mojego OC-eka http://vpx.pl/i/2014/03/14/mariusz1.png http://th09.deviantart.net/fs71/PRE/i/2014/017/e/d/mariusz_by_doktorwhooves-d72kqzs.png Najlepiej oczywiście w garniturze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ophiuchus Athile Legant Napisano Lipiec 8, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2014 O jejciu, jakie futrzaste, jakie urocze! *.* Mogę dodać ten obrazek do tematu Oc? Oczywiście napiszę kto tak ładnie rysuje. Oczywiście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 (edytowany) Mogłabyś narysować moją OC Perfect?Razem z okularkami ^^ Edytowano Lipiec 8, 2014 przez Alciapl v2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Ja poprosze moją OC Dark Shooter jej CM to złoty łuk z strzałą a pod lewym okiem ma blizne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Widze, że skonczyłaś, to teraz poprosze o mojego OC: Sory z jakiegoś powodu nie mogę tu wkleić mojego obrazka OC, pisze, że nie moge użyć grafiki z takim rozszerzeniu. (.png - więc wtf?! ) Wyśle ci na PW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ophiuchus Athile Legant Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Ja poprosze moją OC Dark Shooter jej CM to złoty łuk z strzałą a pod lewym okiem ma blizne. Napisałam już w głownym poście - nie przyjmuję oc alicornów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Ale ona nie jest alicornem. Jest bat pony i jednorożcem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 Oranyranyranyranyrany! To jest po prostu przepiękne! Mogłabym się jakoś odwdzięczyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ophiuchus Athile Legant Napisano Lipiec 10, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2014 Oranyranyranyranyrany! To jest po prostu przepiękne! Mogłabym się jakoś odwdzięczyć? Oczywiście. Nie trzeba, ale byłoby mi bardzo miło. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 Jakie śliczne! /)*.*(\ mam prośbę. spróbowałabyś narysować tego psiaka? proszę... a ten kilof czy co to tam ma przywiązane może trzymać w pyszczku :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ophiuchus Athile Legant Napisano Lipiec 10, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2014 Jakie śliczne! /)*.*(\ mam prośbę. spróbowałabyś narysować tego psiaka? proszę... a ten kilof czy co to tam ma przywiązane może trzymać w pyszczku :3 mogę spróbować :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 mogę spróbować :3 dzięki :3 czekam z niecierpliwością . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 W takim razie spróbuję narysować Twoją OC. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loni Napisano Sierpień 19, 2014 Share Napisano Sierpień 19, 2014 Mogę prosić albinosową Cricket? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się