PinkFluffyUnicorn Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 Hejka wszystkim! Od razu na starcie powiem że moja OC nazywa się SweetApple . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thornix Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 Hej Może powiesz o sobie więcej? Tworzysz coś? Jak zaczęłaś przygodę z kucami? Dlaczego OC tak się nazywa? Ulubiony antagonista? Jakieś zainteresowania? Ciasteczko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ChrisEggII Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 Siemka Puchata Może opowiesz nam o sobie coś więcej? Skąd jesteś, jak masz na imię, może coś o swoich zainteresowaniach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinkFluffyUnicorn Napisano Lipiec 18, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2014 (edytowany) Hej Może powiesz o sobie więcej? Tworzysz coś? Jak zaczęłaś przygodę z kucami? Dlaczego OC tak się nazywa? Ulubiony antagonista? Jakieś zainteresowania? Ciasteczko? 1. Niezbyt wiele mogę o sobie powiedzieć ale powiem trochę.Uwielbiam filmy z super bohaterami np. Spider-Man Wolverine tyle mogę powiedzieć mam nudne życie 2. Niebyt wiele ale czasami coś narysuje 3. Przygodę z kucami zaczęłam na MiniMini 4. OC nazywa się tak ponieważ ...... I tu mnie masz 5. Brak 6. Interesuje się plastyką i muzyką 7. Chętnie ale z czekoladą XDXD Siemka Puchata Może opowiesz nam o sobie coś więcej? Skąd jesteś, jak masz na imię, może coś o swoich zainteresowaniach? Jestem z woj. Podkarpackie miasto Leżajsk . Mam na imię Klaudia. O zainteresowaniach nie dużo mogę powiedzieć Edytowano Lipiec 18, 2014 przez PinkFluffyUnicorn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vortex Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 (edytowany) Twój Nick skłania mnie do trzech pytań. What color are they? Where are they dancing? Please use one word to describe the texture of their magical fur. No dobra to dwa pytania xd Które kuce lubisz najbardziej? Edytowano Lipiec 18, 2014 przez Vortex Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinkFluffyUnicorn Napisano Lipiec 18, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2014 Twój Nick skłania mnie do trzech pytań. What color are they? Where are they dancing? Please use one word to describe the texture of their magical fur. No dobra to dwa pytania xd Które kuce lubisz najbardziej? Pink Rainbow ..... SMILE Yay XD RD , AJ , Derpy (jeżeli Fluffy Puff to kuc to ją też ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinkFluffyUnicorn Napisano Lipiec 18, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2014 Witamy na forum. 1. Do jakiej chodzisz szkoły? 2. Masz dobre stopnie? 1. Sorka wole nie podawać 2. Niezbyt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 Witaj na forum. 1. Lubisz rysie? 2. A kapibary? 3. Masz zwierzątko? 4. Ulubiony gatunek filmowy? 5. Ulubiona książka? 6. Lubisz Octavię? 7. Co sądzisz o klaunach i cyrkach? Baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinkFluffyUnicorn Napisano Lipiec 18, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2014 Witaj na forum. 1. Lubisz rysie? 2. A kapibary? 3. Masz zwierzątko? 4. Ulubiony gatunek filmowy? 5. Ulubiona książka? 6. Lubisz Octavię? 7. Co sądzisz o klaunach i cyrkach? Baw się dobrze. 1. Kocham rysie 2. Troche 3. Mam kota 4. Sci-fi 5. Harry Potter i Książę Pólkrwi 6. Uwielbiam 7 .Budyń ? XJ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinkFluffyUnicorn Napisano Lipiec 18, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2014 Wstydzisz się czegoś? Wybacz moje wścibstwo, ale tutaj nikt ci nie zrobi nic złego. Nie wyśmiewamy nowych na starcie. No dobra podam Szkoła podstawowa nr 2 a miejscowość też podać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyxgrim Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 Mam 2 pytania: - Oglądasz MLP w polskiej czy angielskiej wersji? - Kiedy oglądałeś pierwsze odcinki, to czy nie wydawało ci się, że Rainbow Dash i Applejack to faceci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinkFluffyUnicorn Napisano Lipiec 18, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2014 Mam 2 pytania: - Oglądasz MLP w polskiej czy angielskiej wersji? - Kiedy oglądałeś pierwsze odcinki, to czy nie wydawało ci się, że Rainbow Dash i Applejack to faceci? 1. W oby dwóch wersjach 2. Akurat tak miałam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinkFluffyUnicorn Napisano Lipiec 18, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2014 Nie, byłem ciekawy wieku. Czuj się na naszym forum jak w domu i baw się dobrze. Dzięki będe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 A Skody lubisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinkFluffyUnicorn Napisano Lipiec 18, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2014 A Skody lubisz? Każdy rodzaj lubię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 Witaj na forum! Moja koleżanka wręcz cię wielki i masz od niej pozdrowienia Cztery pytanka do ciebie: 1. Którą księżniczkę lubisz najbardziej? 2. Twilight jako alicorn czy unicorn? 3. Co sądzisz o Pinkie Pie? 4. Czimiwiśnia czy wiśnioczanga? Pozdrawiam serdecznie, udanej zabawy w naszych progach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinkFluffyUnicorn Napisano Lipiec 18, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2014 (edytowany) Witaj na forum! Moja koleżanka wręcz cię wielki i masz od niej pozdrowienia Cztery pytanka do ciebie: 1. Którą księżniczkę lubisz najbardziej? 2. Twilight jako alicorn czy unicorn? 3. Co sądzisz o Pinkie Pie? 4. Czimiwiśnia czy wiśnioczanga? Pozdrawiam serdecznie, udanej zabawy w naszych progach 1. Chrysalis 2. Alicorn 3. Sweet 4. Wiśnioczanga ładniej brzmi Pozdrów ode mnie twoją koleżankę a ja idę się bawić z Chrysalis .... Edytowano Lipiec 18, 2014 przez PinkFluffyUnicorn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 Oglądasz fanowskie przeróbki? Zbierasz figurki? Co sądzisz o połączeniu Harry'ego Potter'a z MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinkFluffyUnicorn Napisano Lipiec 18, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2014 Oglądasz fanowskie przeróbki? Zbierasz figurki? Co sądzisz o połączeniu Harry'ego Potter'a z MLP? 1. Oglądam 2. Tak mam 34 z blindbagów i 5 dużych 3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 Witaj na forum i baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinkFluffyUnicorn Napisano Lipiec 18, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2014 Witaj na forum i baw się dobrze! Dziękuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 Witaj na forum , baw się dobrze łap na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Księżniczka Luna czy Celestia? - Fanart/fanfic? PS:Jeśli nie wiesz jak zacząć swoją przygodę na naszym forum to zapraszam do quizu Pinkie Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinkFluffyUnicorn Napisano Lipiec 18, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2014 Witaj na forum , baw się dobrze łap na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Księżniczka Luna czy Celestia? - Fanart/fanfic? PS:Jeśli nie wiesz jak zacząć swoją przygodę na naszym forum to zapraszam do quizu Pinkie Pie Dziękuje za babeczkę 1. Luna 2.Fanart 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 Dziękuje za babeczkę 1. Luna 2.Fanart Spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielona Jedyneczka Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 Heej PinkFluffyUnicorn! Cieszę się, że do nas dołączyłaś Muffinka ode mnie Jestem tu od niedawna ale mam nadzieję, że znajdziemy wspólny język. Też mam parę pytanek: - Czy lubisz owoce kiwi? - Jaka jest Twoja ulubiona potrawa? - Znasz swoją liczbę imienia? - Lubisz "Pingwiny z Madagaskaru"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się