Anathiela Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 O i tu widać poprawę, szybko sie uczysz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milkshake Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Dziękuje panno Bleu. A teraz mój stary rysunek, kucyk PinaColada. OC została adoptowana od GoodMuffin. Zapraszam do komentowania ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milkshake Napisano Wrzesień 3, 2014 Share Napisano Wrzesień 3, 2014 Hue, tym razem jakieś myszy, nie wiem cio to ale to myszki. Znowu dla Cyndera Ten to wszystko chce żebym narysowała -.- A oto Caramelous i Shineous a w skrócie Caramel i Shine :3 Zapraszam do komentowania! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milkshake Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Kolejny rysunek. Tym razem dziewczynka dla Cranberry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 W ostatniej pracy rzuca się w oczy to, że jedna noga jest dużo cieńsza od drugiej. Tak to spoko prace Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 20, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 20, 2014 W ostatniej pracy rzuca się w oczy to, że jedna noga jest dużo cieńsza od drugiej. Tak to spoko prace Chodzi ci o tą dziewczynkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 Tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 21, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2014 Tak. To prawda. Też widzę, że coś się z nogami dzieje. Siora, popraw się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milkshake Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 (edytowany) Dzięki, że mnie komentujecie za moimi plecami. A szczególnie ty, Karo -.- W każdym razie dodaję nowy rysunek. A pro po krytyki: W ostatniej pracy rzuca się w oczy to, że jedna noga jest dużo cieńsza od drugiej. Tak to spoko prace Właśnie dopiero teraz zauważyłam. Dzięki za powiedzenie i za taką krytykę :3 Dobra, dodaję ten rysunek. Jak zwykle się spieszę, a ja oczywiście nie mam czasu bo mam szkołę do zrobienia i tylko i wyłącznie najważniejsze są kartkówki. Ale mam wolną chwilę o3o Więc, oto to: Moje oc piesek, Lena :3 Mam nadzieję że się spodobało, i czekam na hejty komentarze. Baj o3o Edytowano Październik 1, 2014 przez Milka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milkshake Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Mój temat świeci pustkami, więc dodam jakiś obrazek Dla Nikol. Pozdro ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Listopad 20, 2014 Autor Share Napisano Listopad 20, 2014 Jest tu taka pustka. Może ja skomentuje to krytyką. Sory, siorka, muszę. Za duża głowa co do ciała. Ogólnie za chude ciało. No chyba że to kwestia stylu Ale te gwiazdki na nogach są sweet I ten...eee.... sznurek? Fioletowo też super wyszedł. Ale uszka za małe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz391 Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 A ja ciągle nie mogę patrzeć na te kartki z zeszytu. Już nie mówię że musisz od razu inwestować w blok techniczny, ale chociaż w zwykły najtańszy papier do drukarki. To nie są duże pieniądze, a te rysunki mogłyby wyglądać zdecydowanie ,,schludniej''... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milkshake Napisano Listopad 20, 2014 Share Napisano Listopad 20, 2014 Krytyki są, i to wielkie. Masz trochę racji Mariusz, ale nie jestem jeszcze pewna. Na razie dodam kolejną pracę. W dodatku moja wrodzona siostra mnie krytykuje D: Dobra, a oto ta praca: Jest kartka z bloku? Jest :3 A więc jeszcze jakieś krytyki? Powiem od razu: Zdjęcie robione tabletem. Pora na hejty krytyki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Listopad 21, 2014 Autor Share Napisano Listopad 21, 2014 Słodkie oczy! Nie mam żadnych zastrzeżeń. Ale te oczy trochę za duże, ale tym większe oczy tym słodsze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milkshake Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Dzięki Diablik. A teraz wygrzebałam coś i znalazłam to: Zapraszam do komentarzy! o3o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Listopad 21, 2014 Autor Share Napisano Listopad 21, 2014 (edytowany) Mała rada; rób trochę mniejsze oczy, a wszystko będzie jeszcze lepsze ;3 Zapamiętaj ją sobie :3 Specjalnie tak zaznaczyłam na zielono a teraz co D: Edytowano Listopad 21, 2014 przez Diablik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Nie wygląda to wszystko źle. Rysunki wyglądają nawet spoko, ale lepiej wychodzą Ci kuce, niż ludzie - rysuj więcej ludzi. Postacie na ostatnim rysunku są nieźle pokolorowane, ale z anatomią to już nie jest zbyt fajnie. Nie chodzi o za długie ręce, czy nogi, ale o to, że są zbyt proste i patykowate. Kolejna rzecz: dłonie, które w ogóle nie wyszły. Twarze wyglądają całkiem nie najgorzej, ale radziłabym jednak zmniejszyć oczy i dać wyżej usta, a nie na linii brody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milkshake Napisano Listopad 22, 2014 Share Napisano Listopad 22, 2014 Dziękuje za krytyki -.- A teraz rysunek w Paincie xD Moja OC. A temat o niej podam kiedyś xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 22, 2014 Share Napisano Listopad 22, 2014 Gdzie jest druga tylna noga? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Listopad 22, 2014 Autor Share Napisano Listopad 22, 2014 Gdzie jest druga tylna noga? Z tyłu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 22, 2014 Share Napisano Listopad 22, 2014 Tak. Bo jest przekręcona że widać jej dwa przednie kopyta i tak samo powinno być z tylnymi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Listopad 23, 2014 Autor Share Napisano Listopad 23, 2014 Tak. Bo jest przekręcona że widać jej dwa przednie kopyta i tak samo powinno być z tylnymi. Rzeczywiście D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milkshake Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 ZNOWU KŁÓTNIA?! Nie ważne, dodaje obrazek: Mała Nap Enyoi! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się