Anathiela Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 Mój nowy deviant i pierwszy rysunek, troszkę słabej jakości. http://bleulecorbeau.deviantart.com/art/Clover-end-Onyksis-475364643?ga_submit_new=10%253A1407960203 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 Spoko , masz już Watcha od mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 Może jakość nienajlepsza, ale rysunek bardzo ładny. Czuję się zaszczycony że twój pierwszy rysunek na nowym deviancie jest z naszymi OC'kami. Miło będzie ponownie podziwiać twoją twórczość. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 13, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2014 Jak się uda jeszcze raz zrobię zdjęcie, te skopiowałam z jednej strony i wyszły pixele. Dziekuje wam za miłe oceny, mam tablet więc nie wiem jak bedzie z jakością rysunków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 Naprawdę bardzo ładnie Jedyne do czego mogę się przyczepić... nie, nie jest to jakoś zdjęcia, chodź mogło być lepsze. Mam na myśli cieniowanie. Grzywa i sierść od razu nabierają takiego ożywienia To była taka rada z mojej strony. I oczywiście rysuj jak najwięcej, każdy kolejny rysunek czegoś uczy i wyrabia rękę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 Używaj do malowania farbami papieru o gramaturze większej niż 180g/m^2 to nie będzie się marszczył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 14, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2014 Używaj do malowania farbami papieru o gramaturze większej niż 180g/m^2 to nie będzie się marszczył. Chciałam wypróbować papier, ostatni blok był uniwersalny, a ten najwyraźniej tylko suche. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 14, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2014 Nowy rysunekhttp://bleulecorbeau.deviantart.com/art/Clover-475603395?ga_submit_new=10%253A1408048823 zdjęcia nie wychodzą za dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 (edytowany) Nie było mnie tylko na chwile, a tu już kolejny rysunek Miodzio! Powiem ci... .... .... Przeszłaś samą siebie O_O Naprawdę podoba mi się ten nowy rys. Szczególnie muszę zauważyć, że masz bardzo, ale to bardzo ciekawy styl rysowania kopytek. Pierwszy raz się z takim spotkałam Oczka i grzywa równie piękne. No... nie mam się w sumie do czego uczepić Dlatego przyczepię się, że tło mogło być lepsze ... ( Khe, khe, ale i tak jest z******cie) Pozostaje mi czekać na więcej Edytowano Sierpień 15, 2014 przez Blacky_White Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 17, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2014 (edytowany) Dziękuję wolę skupić się na postwci za nim ją na rysuje minie kilka dni, dlatego nie skupiam się na tle. Poza tym muszę oszczędzać kredki, póki nie uzbieram na następne. quote name="Blacky_White" post="572108" timestamp="1408134236"] Nie było mnie tylko na chwile, a tu już kolejny rysunek Miodzio! Powiem ci... .... .... Przeszłaś samą siebie O_O Naprawdę podoba mi się ten nowy rys. Szczególnie muszę zauważyć, że masz bardzo, ale to bardzo ciekawy styl rysowania kopytek. Pierwszy raz się z takim spotkałam Oczka i grzywa równie piękne. No... nie mam się w sumie do czego uczepić Dlatego przyczepię się, że tło mogło być lepsze ... ( Khe, khe, ale i tak jest z******cie) Pozostaje mi czekać na więcej Edytowano Sierpień 17, 2014 przez Bleu_le_Corbeau Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 18, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2014 http://bleulecorbeau.deviantart.com/art/Ruby-476411873?ga_submit_new=10%253A1408353539 Wiem kiepskie zdjęcie, jeśli się uda zeskanuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Pinkne. Świetny styl rysowania, słaba jakość obrazu, powodzenia w kolejnych pracach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Wrzesień 2, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2014 Dziękuję. Wstawiam nowe pracę w lepszej jakości: Dla Nogalika za sygnaturę i awatara: I moja nowa OC Humanizacja Raven: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Wrzesień 3, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2014 Nikt nie pisze więc wstawiam dwa następne rysunki: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 3, 2014 Share Napisano Wrzesień 3, 2014 Dobre rysunki, kolory dobrze dopasowane, w końcu na jednym z obrazków kucyk nie wisi w powietrzu xd Brawo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Wrzesień 5, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Dziękuję staram się, jednak nie zawsze wychodzi to czego ja chcę. Następne moje prace: lepsza jakość zdjęcia. Tak na spontana, wciąż nie jestem zadowolona z mojej kreski jeśli chodzi o ludzi. Humanizacja VileRaven. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Wrzesień 13, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Ostatnio bawię się w Gimp i wyszło mi o to tak: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Najs. Jedyne do czego mogę się doczepić to głowa kucyka, która nie jest równa. Reszta wypełnia tą lukę i daje dobry efekt pracy. 8.1/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Wrzesień 14, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Najs. Jedyne do czego mogę się doczepić to głowa kucyka, która nie jest równa. Reszta wypełnia tą lukę i daje dobry efekt pracy. 8.1/10 Moja Clover jest starsza praca, mam czasem takie odchyły i tak mi wyszło. Naprawdę masz ładną kreskę! Nie narzekaj, ludzie dosyć dobrze Ci wychodzą. Gdybyś zobaczyła homo sapiens w moim wykonaniu... Pisz tak dalej, kiedyś wreszcie uwierzę Szukam swojej kreski być może idę w dobrym kierunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Listopad 21, 2014 Autor Share Napisano Listopad 21, 2014 Kilka ostatnich moich prac: Humanizacja Turonia i Lentharni. OC Sajback 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solar Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 podoba mi się twój styl rysowania i (jak byś mogła) to bym poprosiła o rysunek tej pani : znaczek różowe słuchawki z czerwonym cukierkiem w żółte paski Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Grudzień 1, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2014 podoba mi się twój styl rysowania i (jak byś mogła) to bym poprosiła o rysunek tej pani : znaczek różowe słuchawki z czerwonym cukierkiem w żółte paski Tutaj jest mój temat requestów: http://mlppolska.pl/watek/10959-requesty-niebieskiegokruka/page-4 5 zł to symboliczna cena, na produkty do rysowania, bo już mim się one kończą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 Dwie moje prace: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 (edytowany) Ludzie mi się tak średnio podobają, natomiast te dwa kuce są superrrrrrrr. Najbardziej w nich podobają mi się te epickie skrzydła yay I cóż .... , z niecierpliwością czekam na kolejne pracę. Edytowano Grudzień 21, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 Właśnie ostatnio co raz mniej rysuję kuce a pracuje nad ludźmi, muszę wreszcie coś z tym zrobić. Dzięki za skrzydła one też mi różnie wychodzą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się