Anathiela Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Moje nowe OC Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Styczeń 13, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2015 Mój ostatni rysunek: Choć raz naprawdę jestem z siebie zadowolona. podoba mi się twój styl rysowania i (jak byś mogła) to bym poprosiła o rysunek tej pani : znaczek różowe słuchawki z czerwonym cukierkiem w żółte paski Narysuje twoją OC, ale to potrwa, fajnie, że jest biała. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Styczeń 15, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2015 podoba mi się twój styl rysowania i (jak byś mogła) to bym poprosiła o rysunek tej pani : znaczek różowe słuchawki z czerwonym cukierkiem w żółte paski Twoje OC: 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solar Napisano Styczeń 18, 2015 Share Napisano Styczeń 18, 2015 dziękuję jest piękna jedynie bym się przyczepiła do wyglądu znaczka ale i tak cudna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Styczeń 18, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2015 dziękuję jest piękna jedynie bym się przyczepiła do wyglądu znaczka ale i tak cudna Tak mi jakoś ten znaczek wyszedł. Fajnie, że się podoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 4, 2015 Autor Share Napisano Marzec 4, 2015 Następny mój rysunek nie poniaczowy Hurrem Sultan: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 1, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2015 Następny rysunek, na zamówienie: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 6, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2015 (edytowany) Moje nowe OC była stworzona na potrzeby gry, jestem z niej zadowolona tak jak z mojej Clover: Topaz Snow: Moja następna OC Coral Fire: Edytowano Kwiecień 6, 2015 przez Anathiela 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 7, 2015 Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Wspaniałe prace! ^^ Wyrabiasz sobie bardzo ciekawy styl :3 I fajne robisz pozycje tych postaci ^^ Fajnie jak w jakiejś ciekawej pozie stoją tak jak w ostatnim rysunku Czekam na więcej! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 8, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2015 (edytowany) Dziękuję Cynamonka, od czasu do czasu robię przerwy i kucyki od nowa tworzę, ostatnio naszło mnie zrobić drużynę księżniczki Luny. A tutaj Topaz w swojej zbroi.: Dodaje Fan art Fluttershy na zamówienie dla koleżanki: Edytowano Kwiecień 8, 2015 przez Anathiela 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 9, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2015 (edytowany) Princess Luna: Pinkie Pie: Edytowano Kwiecień 9, 2015 przez Anathiela 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 11, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2015 Portret Pinkie Pie: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 22, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2015 Moje nowe OC: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 Hm. To cokolwiek miło, że narysowałaś tę gwardzistkę. Przynajmniej wiem jak wygląda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 25, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2015 Hm. To cokolwiek miło, że narysowałaś tę gwardzistkę. Przynajmniej wiem jak wygląda. Dobrze jest przelać swoją wyobraźnię na papier szczególnie samą postać. Choć miała wyglądać inaczej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Kwiecień 25, 2015 Share Napisano Kwiecień 25, 2015 Niestety mimo szczerych chęci ja nie mogę postąpić tak samo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Maj 3, 2015 Autor Share Napisano Maj 3, 2015 Moje OC Princess Poland 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Maj 20, 2015 Autor Share Napisano Maj 20, 2015 OC na zamówienie: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Maj 25, 2015 Autor Share Napisano Maj 25, 2015 Mój kucyk do adopcji na licytacje PL: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Lipiec 8, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2015 Ostatnio zamiast kucyków rysuje ludzi i moja OC: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Lipiec 9, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2015 Pozwól, że skomentuję tylko twoje dzieło z 25 maja, gdyż po prostu nienawidzę wyglądu takich "ludzi" z Equestria Girls i jakkolwiek dobry nie byłby rysunek takiej istoty, to i tak nie będę w stanie tego odpowiednio ocenić. Dobrze, ale ten post nie ma być o tym, jak bardzo nie cierpię jakiegoś rodzaju sztuki, tylko o tym, jak oceniam twój rysunek. Moim zdaniem wyszedł on całkiem dobrze - klacz stoi w dość oryginalnej pozie, ma wszystkie części ciała i proporcje, które zdają się być dobrze wyważone. Posiada również dość ciekawy znaczek, który - moim zdaniem - przedstawia obrączkę ślubną. Może jest jubilerką? Zastanawiam się tylko nad ułożeniem ogona, którego koniec znajduje się za jedną z tylnych nóg ( zazwyczaj powinien być umieszczony tak, że gdyby przekręcić go w drugą stronę znajdowałby się między nimi ) i brakiem tła - jeśli rzeczy te zostały zrobione specjalnie, to dodają to rysunkowi oryginalności i możliwości interpretacji, ale jeśli są one wynikiem lenistwa, to cóż... trzeba je nazwać wadą. Dziękuję za komentarz, co do ludzi to nie wzoruje się na Equestria Girls, fakt moja postać jest podobna do Luny, ale to moje wymyślone OC i jest pegazem w wersji pony. Ogon jest dobrze ułożony po prostu nim machnęła w jedną stronę, xD Na tle się nie skupiam ważna jest postać którą rysuje co rusz zmieniam swój styl co do kucyków, po za tym mam skromne wyposażenie do rysowania i muszę oszczędzać kredki i tutaj wolę je użyć do postaci niż do samego rozległego tła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Lipiec 15, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2015 Moja OC Se-Luna kolorowana myszką: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 Naprawdę dobre rysunki!!! Aż samemu chciałoby się chwycić za ołówek i coś narysować, ale zazwyczaj wystarczy jedna próba, żeby sobie przypomnieć czemu nie rysuję... Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Lipiec 16, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 16, 2015 Naprawdę dobre rysunki!!! Aż samemu chciałoby się chwycić za ołówek i coś narysować, ale zazwyczaj wystarczy jedna próba, żeby sobie przypomnieć czemu nie rysuję... Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka Ja od dziecka lubię rysować i zawsze sprawia mi to przyjemność, mogę przelać na papier moje fantazje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Lipiec 16, 2015 Share Napisano Lipiec 16, 2015 I chwała ci za to, ktoś musi równoważyć mój antytalent Wysłane z mojego ST21i przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się