Anathiela Napisano Sierpień 19, 2014 Share Napisano Sierpień 19, 2014 Witajcie, Postanowiłam na nowo rysować dla brony i nie tylko. Tak więc rysuje wasze OC pony jak i humanizacje, wszystko kredkami lub farbami. Z racji ograniczeń mojego tabletu, będę robiła zdjęcia lub skanowała więc będzie trzeba poczekać. Whttp://mlppolska.pl/watek/10913-rysunki-bleulecorbeau/ temacie moje rysunki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 19, 2014 Share Napisano Sierpień 19, 2014 (edytowany) Ja poproszę jeden rysunek Z moją OC'ką Dazzling Note. Tutaj masz jej wygląd: Nie musisz z tłem. A pozę zostawiam Tobie. Jeśli masz jakieś pytania względem tego zamówienia to pisz EDIT: Rysunek najlepiej jakby był zrobiony kredkami Nie wymagam też piórka przy uchu, ale byłabym rada, gdyby miała ten naszyjnik z zegarem Nie wiem czy to jakoś pomoże (może w emocjach), ale Dazzling ma usposobienie najbliższe Fluttershy. Uwielbia pomagać kucykom, jest trochę jakby psychologiem. Oraz Interesuje się grą na pianinie i malowaniem. PS: I nie patrz na ten nos xD Trochę mi wyszedł za duży. Edytowano Sierpień 19, 2014 przez Blacky_White Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Sierpień 19, 2014 Share Napisano Sierpień 19, 2014 Ja bardzo chętnie poprosiłabym o rysunek mojej OC'ki, wykonany kredkami Wygląd jest w spojlerze, i uwagi dotyczące wyglądu. Z góry mocno dziękuję! :3 Design włosów jak u Fluttershy, tylko jeszcze ma grzywkę. Jedno oko koloru zieleni, zaś drugie- ciemny brąz. Znaczek- pędzel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 19, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 19, 2014 (edytowany) Blacky gdzie ten zegar? Jak ma on wyglądać, duży, mały? Jakoś nie patrzyłam na jej nos A jaki ma znaczek? Viollet nie ma sprawy. Edytowano Sierpień 19, 2014 przez Bleu_le_Corbeau Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Sierpień 19, 2014 Share Napisano Sierpień 19, 2014 To ja poproszę coś co już u ciebie zamawiałem, ale z powodów znanych, nie mogłaś rysnąć. Chodzi o Rapid Briska. Na PW jest tam chyba jego opis i historia, a jakby co to, czerwony ogier z białą grzywą, opaską i różowymi oczami a cutie mark to zgięty piorun. Patrz dół przykładowy jego rysek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Sierpień 19, 2014 Share Napisano Sierpień 19, 2014 Ja bym prosiła moją OC - Paschazję. Na razie nie ma zbytnio ustalonych kolorów, sierść może być jasnoszara, a grzywa ciemnoszara. Oczy niech ma brązowe albo zielone, jak ci ładniej wyjdzie. CM - łuk ze strzałą. Dodatkowo obrazki: Ten trochę stary i słaba jakość, ale widać całą ↓ Ten nowy, ale tylko głowa: ↓ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 19, 2014 Share Napisano Sierpień 19, 2014 Zaraz coś wyszukam w necie... czekaj... Coś takiego: Oczywiście możesz go jakoś uprościć jakby się wszystkie elementy nie mieściły. A wielkość... hmm... pół długi, czyli nie przy samej szyi, ale ma trochę zwisać. Co do jej Cutie Marka: Tylko jeszcze taka mała uwaga względem niego. Tak jak przy moim rysunku z nią, widać obok znaczka takie plamki, ciapki czy jak to nazwać. To też powinno być. Z Góry Dziękuje, że się zgodziłaś zrobić dla mnie ten rys. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 19, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 19, 2014 Sajback i Leah jesteście w kolejce. Black_White postaram się narysować zegarek może nie będzie identyczny, znaczek ok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Sierpień 19, 2014 Share Napisano Sierpień 19, 2014 (edytowany) Ja poprosze moją OC Dark Shooter strzelającą z łuku (pokolorowana kredkami) Jej aura na rogu jest złota (napisze to tak na wszelki wypadek. Ona nie jest alicornem tylko jednorożcem i batpony) Edytowano Sierpień 19, 2014 przez Karcia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 19, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 19, 2014 (edytowany) Ja poprosze moją OC Dark Shooter strzelającą z łuku (pokolorowana kredkami) Jej aura na rogu jest złota (napisze to tak na wszelki wypadek. Ona nie jest alicornem tylko jednorożcem i batpony) Jesteś ostatnia w kolejce. Wszystkie rysunki wrzuce jak tylko będę w mieście, by były dobrej jakości. Oczywiście oczywiście przyjmuje zamówienia. Edytowano Sierpień 19, 2014 przez Bleu_le_Corbeau Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loni Napisano Sierpień 19, 2014 Share Napisano Sierpień 19, 2014 Mogę poprosić o rysunek z Cricket? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 19, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 19, 2014 Loni twoja OC jest albinosem, tylko mam jej włosy kolorować na czarno? Czy dasz mi improwizować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 23, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2014 Małe ogłoszenie, Wasze OC jest gotowe niestety mój tablet ma ograniczenia i robi słabe zdjęcia a nie posiadam laptopa, więc moje prace musza czekać az je ze skanuje . Jeśli ktoś chce zamówić u mnie swoje OC niech to teraz zrobi, nie wiem kiedy do robię się nowego laptopa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 Poproszę o Perfect: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 Poproszę o Perfect: Twoja OC jest już naszkicowana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Sierpień 26, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2014 Krótko ode mnie, Wszystkie OC są ukończone i czekają na wstawienie, jeśli ktoś jeszcze chce zamówić u mnie rysunek niech pisze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Super Już się nie mogę doczekać, by zobaczyć mojąOC'kę w wykonaniu innej osóbki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Wrzesień 2, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2014 Kochani wreszcie mogłam wstawić rysunki i oto wasze OC: B_W Violett Sajback Leach Karcia Loni Alciapl v2 Mam nadzieję, że się podobają. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 Dzięki. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 Piękny. :3 Dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 Bardzo dziękuję ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Wrzesień 2, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2014 Ciszę się bardzo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz391 Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 Bardzo mi się spodobały rysunki które zrobiłaś dla innych. Więc może w przypływie dobrej woli narysowałabyś i mojego OC-eka? http://i.imgur.com/Xm1tASL.png http://vpx.pl/i/2014/03/14/mariusz1.png Oczywiście prosiłbym by był w garniturze, z jakąś normalną poważną miną Z góry dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 YaY! Jakie to śliczne Dzięki, dzięki, dzięki, dzięki. A mogłabym jeszcze jeden? Bardzo mi się spodobał styl w jakim to narysowałaś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Wrzesień 2, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2014 Bardzo mi się spodobały rysunki które zrobiłaś dla innych. Więc może w przypływie dobrej woli narysowałabyś i mojego OC-eka? http://i.imgur.com/Xm1tASL.png http://vpx.pl/i/2014/03/14/mariusz1.png Oczywiście prosiłbym by był w garniturze, z jakąś normalną poważną miną Z góry dzięki Czemu nie YaY! Jakie to śliczne Dzięki, dzięki, dzięki, dzięki. A mogłabym jeszcze jeden? Bardzo mi się spodobał styl w jakim to narysowałaś Mogę, mogę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się