Anathiela Napisano Maj 16, 2015 Autor Share Napisano Maj 16, 2015 A narysujesz jeszcze raz moje OC? Podobają mi się twoje rysunki. Może tym razem nie z profilu, a jak leży na ziemi, z krzyżowanymi kopytami i jak się uśmiecha. Oczywiście mogę narysować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Maj 20, 2015 Autor Share Napisano Maj 20, 2015 A narysujesz jeszcze raz moje OC? Podobają mi się twoje rysunki. Może tym razem nie z profilu, a jak leży na ziemi, z krzyżowanymi kopytami i jak się uśmiecha. Twoje OC ; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 20, 2015 Share Napisano Maj 20, 2015 Chętnie zamówię coś u ciebie. Jeśli byś mogła to proszę o narysowanie tego kuca~ http://fc00.deviantart.net/fs70/i/2014/249/c/f/glacies_pavo_by_princesswoona1-d7y5upx.png Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Maj 20, 2015 Autor Share Napisano Maj 20, 2015 Chętnie zamówię coś u ciebie. Jeśli byś mogła to proszę o narysowanie tego kuca~ http://fc00.deviantart.net/fs70/i/2014/249/c/f/glacies_pavo_by_princesswoona1-d7y5upx.png Nie ma sprawy, masz fajnego OC , powinno pójść gładko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 20, 2015 Share Napisano Maj 20, 2015 Nie ma sprawy, masz fajnego OC , powinno pójść gładko. Tylko jeszcze jedna rzecz. Na tym rysunku ma szare cienie robione ołówkiem. Ona tak naprawdę jest biała z takimi lodowymi fragmentami, nie ma tam za bardzo szarości ^^ No, poza cieniami oczywiście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Maj 20, 2015 Autor Share Napisano Maj 20, 2015 Tylko jeszcze jedna rzecz. Na tym rysunku ma szare cienie robione ołówkiem. Ona tak naprawdę jest biała z takimi lodowymi fragmentami, nie ma tam za bardzo szarości ^^ No, poza cieniami oczywiście. Spoko loko zauważyłam. Właśnie naszkicowałam twoją OC. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 20, 2015 Share Napisano Maj 20, 2015 Właśnie naszkicowałam twoją OC. Szybko ^^ Nie mogę się doczekać całości~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Maj 20, 2015 Autor Share Napisano Maj 20, 2015 Szybko ^^ Nie mogę się doczekać całości~ Rysunek skończony jutro wstawię, dzisiaj już za ciemno by zrobić zdjęcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Maj 21, 2015 Autor Share Napisano Maj 21, 2015 Chętnie zamówię coś u ciebie. Jeśli byś mogła to proszę o narysowanie tego kuca~ http://fc00.deviantart.net/fs70/i/2014/249/c/f/glacies_pavo_by_princesswoona1-d7y5upx.png Twoja OC 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Caela Napisano Maj 21, 2015 Share Napisano Maj 21, 2015 Bardzo ładnie rysujesz, cieszy oko . Czy i ja mogę prosić o jakiś rysunek mojej OC? http://i1010.photobucket.com/albums/af225/CamilleLiddell/TempestCaelaCumulonimbus/TempestCaela_zpsb447e582.jpgTutaj jak coś jak wygląda, oczy są takie złote"glowing". Z góry serdecznie dziękuję, za podjęcie się . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Maj 21, 2015 Autor Share Napisano Maj 21, 2015 Bardzo ładnie rysujesz, cieszy oko . Czy i ja mogę prosić o jakiś rysunek mojej OC? http://i1010.photobucket.com/albums/af225/CamilleLiddell/TempestCaelaCumulonimbus/TempestCaela_zpsb447e582.jpgTutaj jak coś jak wygląda, oczy są takie złote"glowing". Z góry serdecznie dziękuję, za podjęcie się . Jak rozumiem twoja OC ma poskręcane włosy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Caela Napisano Maj 21, 2015 Share Napisano Maj 21, 2015 Jak rozumiem twoja OC ma poskręcane włosy? Tak tak, sugeruj się grzywą i ogonem z Pony Creatora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Maj 21, 2015 Share Napisano Maj 21, 2015 Hej :3 wciąż za rysunek płaci się 5 zł? Jak coś to chętnie zapłacę, jestem po prostu ciekaw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 21, 2015 Share Napisano Maj 21, 2015 Twoja OC Bardzo dziękuję. Jest przepiękna Zwłaszcza z tymi smukłymi nóżkami~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Maj 21, 2015 Autor Share Napisano Maj 21, 2015 Hej :3 wciąż za rysunek płaci się 5 zł? Jak coś to chętnie zapłacę, jestem po prostu ciekaw. Chciałam, ale nikt nie jest zainteresowany, a to tylko podreperowało by mój budżet na kredki i blok, bo muszę na czymś rysować i korzystać z kredek. Teraz bardziej kto ile może niech wpłaca na konto. Jeśli zainteresowane osoby się znajdą niech piszą na priv. Bardzo dziękuję. Jest przepiękna Zwłaszcza z tymi smukłymi nóżkami~ Cieszy mnie to bardzo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Maj 23, 2015 Autor Share Napisano Maj 23, 2015 (edytowany) Tak tak, sugeruj się grzywą i ogonem z Pony Creatora. Twoje OC, narysowałam ją inaczej niż Uszatki OC: Tak w ogóle to chciałabym zacząć rysować commissiony oczywiście za nie wielką kwotę. Jeśli by ktoś był zainteresowany to piszcie na PW. To jest jak na razie tymczasowe wyjście póki nie znajdę pracy. Marzy mi się tablet WACOM bo wtedy moje prace by wyglądały jeszcze lepiej. Edytowano Maj 23, 2015 przez Anathiela 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Caela Napisano Maj 23, 2015 Share Napisano Maj 23, 2015 Twoje OC, narysowałam ją inaczej niż Uszatki OC: Tak w ogóle to chciałabym zacząć rysować commissiony oczywiście za nie wielką kwotę. Jeśli by ktoś był zainteresowany to piszcie na PW. To jest jak na razie tymczasowe wyjście póki nie znajdę pracy. Marzy mi się tablet WACOM bo wtedy moje prace by wyglądały jeszcze lepiej. Pragnę serdecznie podziękować, za ten piękny rysunek, po prostu brak mi słów aby to jakoś bogaciej wyrazić ale wygląda po prostu... wspaniale! Wielką radość mi sprawiłaś. Dodaję do Królewskiej galerii! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Maj 25, 2015 Autor Share Napisano Maj 25, 2015 Bardzo mnie to cieszy, twoje OC inaczej nie mogło być prze ze mnie narysowane. Zastanawiałam się nad wersją typowego alicorna, ale pozostałam przy wersji kucyków jak zostało w kreatorze zaprojektowane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Czerwiec 18, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2015 Przyjmuję commisze jeśli ktoś zainteresowany proszę pisać, rysuje humanizacje jak i kucyki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Listopad 22, 2016 Autor Share Napisano Listopad 22, 2016 UWAGA!!! Wróciłam, jeśli tylko mam czas bywam na forum. A teraz do rzeczy, przyjmuje zamówienia na kucyki lub humanizacje waszych OC. Zapraszam, piszcie tutaj lub na priv. Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Listopad 22, 2016 Share Napisano Listopad 22, 2016 Poproszę tę oc: Spoiler http://s10.ifotos.pl/img/RayHope1P_anpraxp.png Tak naprawdę jest kucoperzem, ale niestety nie mam innego obrazka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Listopad 22, 2016 Autor Share Napisano Listopad 22, 2016 Napisz coś więcej o swoim OC jaki ma charakter co lubi, i jaki ma znaczek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Listopad 22, 2016 Share Napisano Listopad 22, 2016 Szczerze mówiąc, nie ma określonego charakteru i upodobań. Znaczka też nie posiada. Wiem jest trochę niedopracowana. A tak w ogóle, takie informacje są potrzebne do narysowania requesta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Listopad 22, 2016 Share Napisano Listopad 22, 2016 11 minut temu Dairinn napisał: A tak w ogóle, takie informacje są potrzebne do narysowania requesta? Przydają się do zrozumienia postaci i urozmaicenia/uszczegółowienia obrazka, np. przy rysowaniu scenek. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Listopad 23, 2016 Autor Share Napisano Listopad 23, 2016 22.11.2016 at 21:39 Ylthin Maruda napisał: Przydają się do zrozumienia postaci i urozmaicenia/uszczegółowienia obrazka, np. przy rysowaniu scenek. Prawda, tworzenie postaci nie polega na wymyśleniu tylko jak wygląda, daje mu się życie jaka ma być. W ten sposób mogę narysować twoje OC w dogodną miną do jego charakteru, pozycją ciała, lub w danej sytuacji. 22.11.2016 at 21:27 Dairinn napisał: Szczerze mówiąc, nie ma określonego charakteru i upodobań. Znaczka też nie posiada. Wiem jest trochę niedopracowana. A tak w ogóle, takie informacje są potrzebne do narysowania requesta? Tak jak wyżej napisałam charakter postaci ma znaczenie. Oczywiście narysuje twoje OC jako bat pony, jak rozumiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się