Exemundis Napisano Czerwiec 15, 2016 Share Napisano Czerwiec 15, 2016 Oglądałam krajobrazy to prawda. Lewo, prawo, góra, dół... ups... spojrzenie w dół było złym pomysłem... zapomniałam że mam lęk wysokości. Faaaaaaaak... Ogier lecacy ze mną mógł zauważyć że mocniej się zaparłam w fotel i zamknęłam oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Lipiec 14, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 14, 2016 Ogier lecący z Grey zauważył, że klaczy robi się słabo. - Przepraszam Panią najmocniej, ale Havock wyraźnie przyspieszyła. Będziemy musieli wlecieć w las. Maszyna wleciała w las, gałęzie zaczęły obijać się o kadłub. Night starał się trzymać balon ponad linią drzew. Maszyną zaczęło trząść. - Spokojnie, spokojnie, trzymaj się, maszyna jest dobra, nie rozpadnie się. Havock leciała między drzewami, omijając je. Las jednak stawał się gęsty i musiała zwolnić. W tym momencie usłyszała głos dobywający się ze ścigającego ją pojazdu. Magiczne głośniki zaczęły transmitować słowa Night'a. - Havock, witaj moja droga. Mamy zadanie eskortować Cię i pomagać w posłowaniu. Zatem wyleć z lasu i zwolnij od teraz lecimy razem. Ogier czekał odpowiedzi, tymczasem spojrzał na Grey i zapytał: - Jak tam, trzymasz się? Mówiąc to lekko podciągnął ster i maszyna lekko się uniosła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapi Napisano Czerwiec 30, 2017 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2017 Informacja dotycząca wszystkich sesji - zaczęły mi się wakacje, niestety nie będę miał tyle czasu ile przewidywałem - szczegóły zapraszam na PW, ale niemniej planuję jednak trochę poodpisywać w sesjach. Osoby dalej zainteresowane wspólną zabawą proszę o kontakt na PW i potwierdzenie, żebym nie odpisywał w zakończonych sesjach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts