Świeży rekrut Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Ban za komentowanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Ban za banowanie wszystkich wokoło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Ban za słodki wygląd na avatarze. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Ban za to, że nazwasz się świeży rekrut a masz już 195 postów 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 (wiem, świetne imię ) Ban za to, że to i tak fajnie brzmi. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Ban za emotkę kojarzącą mi się jedynie ze słynnym uśmiechem nienawiści ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Ban za tytuł nie do wymówienia ;-; 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Ban za to że nie potrafisz wymówić mojego tytułu heh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Ban za to, że nikt mnie nie banuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Ban za to, że myślałeś, że nikt cię nie zbanuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Ban za fajny recolor Lightning Dust z Friendship Games. ( Żeby nie było, lubię ją ) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Ban za nick kojarzący mi się z księżycem. TO THE MOOOOON 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Ban za wysłanie Selenii na Księżyc. (Wracaj! Księżyc ma pozostać niezamieszkały!) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Ban za głos przeciwko koloniom na Księżyku 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Ban za wysłanie mnie na księżyc, Celestiańsko - Imperialny pomiocie! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 (zwykle jest więcej tych, którzy wspierają NLR, a ja to ten po przegranej stronie. FOR Solar Empire!) Ban za przebywanie na zakazanym terytorium, choć nie ze swojej winy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 ( Naprawdę to bardziej lubię Celestię, ale ci...) Ban za obwinianie o przebywanie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 8, 2016 Share Napisano Styczeń 8, 2016 Ban za lubienie Celesti Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 8, 2016 Share Napisano Styczeń 8, 2016 Ban za brak szacunku dla klaczy ze słońca 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 8, 2016 Share Napisano Styczeń 8, 2016 Ban za twierdzenie że celestia jest ze słońca 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 8, 2016 Share Napisano Styczeń 8, 2016 Ban za to, że rozumie moich śmiechów 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Styczeń 8, 2016 Share Napisano Styczeń 8, 2016 Ban za śmieszkowanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Styczeń 8, 2016 Share Napisano Styczeń 8, 2016 Ban za ban Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 8, 2016 Share Napisano Styczeń 8, 2016 Ban za danie bana za ban Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 8, 2016 Share Napisano Styczeń 8, 2016 Ban za to, że ta rozmowa nie jest śmieszna. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się