Yagso Napisano Styczeń 27, 2016 Share Napisano Styczeń 27, 2016 Ban bo się z wami zgadzam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 27, 2016 Share Napisano Styczeń 27, 2016 Ban gdyż popieram waszą akcję usuwania pustego miejsca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 27, 2016 Share Napisano Styczeń 27, 2016 Ban, bo smuci mnie ilość postów na dziale DD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 27, 2016 Share Napisano Styczeń 27, 2016 Ban gdyż nie wiem jak Cie pocieszyć. (Lubisz czytać? Jeśli tak, to zaproponowałbym Ci swoją marną twórczość fandomową.) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Styczeń 27, 2016 Share Napisano Styczeń 27, 2016 Ban za bycie świeżym! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Styczeń 27, 2016 Share Napisano Styczeń 27, 2016 Ban za to, że nie wiem co i jak pisać ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Styczeń 27, 2016 Share Napisano Styczeń 27, 2016 Ban za brak pomysłów. (gdzie utknęłaś? ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 27, 2016 Share Napisano Styczeń 27, 2016 Ban, bo jestem na przystanku i mi zimno. Winter is coming. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 27, 2016 Share Napisano Styczeń 27, 2016 Ban, gdyż u mnie już pada deszcz, na dodatek jest cholernie ślisko, przez co nie mogę jeździć ... (to jak? Jednak lubisz czytać? czy też nie bardzo za tym przepadasz?) [Pomyśl, że ktoś stoi obok i trzęsie się jeszcze bardziej. Mi pomaga.] 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 27, 2016 Share Napisano Styczeń 27, 2016 Ban za Grę o Tron Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 27, 2016 Share Napisano Styczeń 27, 2016 Ban, bo lubię czytać. Sama gra o tron takie mocne 6,6/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 27, 2016 Share Napisano Styczeń 27, 2016 Ban, bo w czymś się razem zgadzamy. (Wersje filmową też oglądałem(nie cały) i jednak wolę wersję pisemną) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 27, 2016 Share Napisano Styczeń 27, 2016 Ban, bo racją. Wolę wersje pisemną, bo krew, cycki, śmierć, cycki, smoki, cycki, krew to nie dla mnie XD I jeszcze jeden ban, bo jestem bardzo zestresowana 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 27, 2016 Share Napisano Styczeń 27, 2016 Ban, gdyż nie znam Gry o tron. (skoro lubisz czytać to Ci podrzuce dwie ultra słabe prace 'Moje piekło' i 'Numer 730' jak zdecydujesz się na przecztanie ... ból głowy od błędów, gwarantowany. Plus hejt dla mnie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 27, 2016 Share Napisano Styczeń 27, 2016 Ban, gdyż chętnie przeczytam w ramach przerywnika do kryształowego oblężenia 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 27, 2016 Share Napisano Styczeń 27, 2016 Polecam, polecam to opowiadanie. Dla poetyckiego smaku 'Numer 730, to część nieliniowego Kryształowe Oblężenie 'Moje piekło' to tylko 700 lat później. Ban, bo lubię II Wojnę Światową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 27, 2016 Share Napisano Styczeń 27, 2016 (edytowany) Ban, bo wojna to zuo. Z definicji. Chyba, że chodzi ci o to, że się interesujesz. Ją może nie zaliczę tego do moich pasji, ale jestem patriotką i ksero odzewu z powstania warszawskiego wisi u mnie nad biurkiem, a moje ulubione dzieło to złodziejka książek kocham i polecam Edytowano Styczeń 27, 2016 przez WildyRock Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 27, 2016 Share Napisano Styczeń 27, 2016 (Odzywa się Wołoszański o 3 nad ranem przez kilkanaście ładnych lat) Ban ponieważ bardzo lubie akcje z wielkich bitew. Stalingrad, Leningrad, Moskwa i wiele innych.Chwała bohaterom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 27, 2016 Share Napisano Styczeń 27, 2016 Chwała bohaterom Ban, bo szanuję ludzi, którzy znają historię swojego kraju. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 27, 2016 Share Napisano Styczeń 27, 2016 No to ban, bo lubię historię. A historia Polski jest bardzo ciekawa. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 27, 2016 Share Napisano Styczeń 27, 2016 Ban bo mam dziś bardzo zły i smutny dzień :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 27, 2016 Share Napisano Styczeń 27, 2016 (edytowany) Ban, bo znowu zamieniany temat vw priv edit: ban, gdyż dlaczego? Edytowano Styczeń 27, 2016 przez WildyRock Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 27, 2016 Share Napisano Styczeń 27, 2016 Ban za napisanie "😛" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 27, 2016 Share Napisano Styczeń 27, 2016 Też miałem taki dzień. A jutro na 5 wstać. Ban ponieważ po burzy jest tęcza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 27, 2016 Share Napisano Styczeń 27, 2016 Ban bo teraz nie ma tęczy :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się