Bertram Quist Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Ban bo napisałeś post numer 1172 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Ban, bo masz dwuczłonowy nick. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Ban bo masz słodki avek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Ban, bo pan z TVP regionalna nie jest suodki, ale dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 (edytowany) @Bertram Quist Ban, bo Twój w porównaniu do avka jej nie ma szans. Edytowano Luty 1, 2016 przez Lucas Skubana WildyRock. Wyprzedziłaś mnie :D 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 (wiem XD) Ban bo nie podoba ci sie mój avek XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Ban, bo zarządzam bitwę na avki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Ban bo ty wygrasz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 (edytowany) Ban, bo wygrałem nic za tą wojnę. Spoiler Edytowano Luty 1, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Ban, bo przez RD twój avek jest 20% cooler od naszych (: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Ban, bo ja mam Indigo Zap, która jest super i tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Ban, bo faktycznie ładny avatarek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Ban, bo mam inny avek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Ban, bo każdy ma swój indywidualny avek, którym się charakteryzuje, choćby trochę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Ban, gdyż iż ponieważ nic jakoś tak nie wymyślę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Baaan, bo brak mi słów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Ban bo nikogo z was tam nie było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Ban, bo nie było 1 minutę temu Simplistic Invention napisał: Ban bo nikogo z was tam nie było. Ukryta zawartość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Ban, bo zgadzam się z klaczą powyżej. (: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Ban bo zgadzam się z ogierem powyżej. (: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Ban, bo też się że sobą zgadzam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Ban bo nie napisałaś uśmieszka (: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ComingTrueMusic Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Ban bo nie ma chamskiej reklamy a swoją drogą... Spoiler zapraszam do czytania fikcji wykreowanej przez mój spaczony umysł w klimatach horror Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Ban bo trawa jest zielona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Ban, gdyż w życiu nie widziałem takiej reklamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się