Lucas Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ban, bo też nie znam się w tym temacie, ale teraz mam pełne ręce roboty. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ban, bo ręce to nie kopyta i już. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ban, bo kopyta to nie ręce 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ban, bo nwm czy byłaś dziś w lesie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ban bo nie byłam. Po co miałabym być? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucky Silver Moon Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ban bo zobaczysz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ban, bo musisz się hugnąć z Bluzą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ban, bo nie palę szlugów. UHA! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ban, bo i mnie dopadł dentysta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ban, bo ja już po. Tylko odczuwam w duszy brak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 (edytowany) Ban, bo takie znieczulenie, że tutaj wysłowić się nie mogę. Edytowano Marzec 2, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ban, bo jestem w stanie wolnym i zastanawiam się, czy płakać, czy się cieszyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ban, bo drżyduszki uciekają przed tobą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ban, bo tak. Jestem wstrętnym gościem, przez co żadna mnie nie chce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ban, bo forum chwilę nie działało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ban, za niepoprawność polityczną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ban, bo chuj z poprawnością :^) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ban, bo Tomek to Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ban, bo forum był ostatnimi czasy niestabilny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ban, bo najlepszy admin Siper naprawił błąd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ban, bo się zgadam w 100%. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ban, bo trzeba to świętować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ban, bo pewno chciałbyś procenty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yagso Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ban, bo dawno nie banowałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 2, 2016 Share Napisano Marzec 2, 2016 Ban, bo "Sztandar Straceńców" to nawet fajny fanfik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się