Polox Napisano Marzec 7, 2016 Share Napisano Marzec 7, 2016 Ban, bo mogę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 7, 2016 Share Napisano Marzec 7, 2016 Ban, bo ja także, a co. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 7, 2016 Share Napisano Marzec 7, 2016 Ban, bo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 7, 2016 Share Napisano Marzec 7, 2016 Ban, bo Blender jest mściwy jak nie powiem co. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 7, 2016 Share Napisano Marzec 7, 2016 Ban, bo obecnie mam brak pomysłów do zrealizowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Marzec 7, 2016 Share Napisano Marzec 7, 2016 Ban bo dawno mnie tu nie było XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Marzec 7, 2016 Share Napisano Marzec 7, 2016 Ban, bo trzeba zapchać wszystko swoją obecnością Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 7, 2016 Share Napisano Marzec 7, 2016 Ban, bo jesteś obecny wszędzie, a zarazem nigdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 ban bo wszystkiego najlepsze dziewczyny,z okazji naszego dnia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 Ban, bo Tobie również!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 a dziękuje, ban ci za to.... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 Ban, bo wiem o co chodzi. Hehe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 ban, za.... a ktoś wie za co! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 Ban, bo jestem zmęczony tymi wszystkimi postami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 (edytowany) Ban, bo.. reputacja się zgadza! Edytowano Marzec 8, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 8, 2016 Share Napisano Marzec 8, 2016 Ban, bo repka może się zgadzać. A co. Hehe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 Ban, bo w szkole siedzę i jeszcze piszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparkle Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 Ban, bo ja jakoś nadal mam. Katar. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 Ban, bo współczuję jeśli to tragedia. Jestem uczulony na wiosenne zielsko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparkle Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 Ban no ja na wszystko co teraz pyli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 Ban, bo jestem uczulony na brak prądu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 Ban bo dawno go nie dawałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 Ban, gdyż ja mam być gościem od prądu, ale jako tako zaintonuję modlitwę (która powinna pomóc): Sygnale nasz, któryś jest w obwodzie, świeć się żarówki twoje, przyjdź cewki twoje, bądź moc twoja jako prąd zmienny tak i prąd stały, źródła naszego zastępczego daj nam dzisiaj i odpuść nam nasz wskazy jako i my odpuszczamy naszym impedancjom i nie wiedź nas na magnetyczne sprzężenie ale nas zbaw od zwarcia Amper. Albo i też nie pomoże, gdyż napisana dla beki. 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 ban, bo....... mam marzenie. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Marzec 9, 2016 Share Napisano Marzec 9, 2016 2 godziny temu Świeży rekrut napisał: Amper Co ja? Ban, bo masz marzenie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się