SebastianRichCountryOwner Napisano Marzec 11, 2016 Share Napisano Marzec 11, 2016 Ban, bo Polox zaczyna pisać głupoty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 11, 2016 Share Napisano Marzec 11, 2016 Ban, bo SebastianRichCountryOwner zaczyna pisać o głupotach Poloxa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Marzec 12, 2016 Share Napisano Marzec 12, 2016 ban, bo masz indygo zap na avku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Marzec 12, 2016 Share Napisano Marzec 12, 2016 Ban bo mam adma i mogę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Marzec 12, 2016 Share Napisano Marzec 12, 2016 (edytowany) Ban, bo zostałeś zdegradowany, z pełnionego stanowiska. Edytowano Marzec 12, 2016 przez Polox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 12, 2016 Share Napisano Marzec 12, 2016 Ban bo jesteś człowiekiem, a nie robotem, a ja chcę rozmawiać z robotami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Marzec 12, 2016 Share Napisano Marzec 12, 2016 Ban, bo czy cyborgi się liczą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Marzec 12, 2016 Share Napisano Marzec 12, 2016 ban bo mam apke equestria Girls i robie tam rainbow dash na motorcross. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Marzec 12, 2016 Share Napisano Marzec 12, 2016 Ban, bo nigdy nie mam wystarczająco miejsca na apki Hajsbro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 12, 2016 Share Napisano Marzec 12, 2016 Ban, bo nie dawałem nigdy kasy na pluszaki mlp 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Marzec 12, 2016 Share Napisano Marzec 12, 2016 Ban, bo ja też. A chciałabym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 12, 2016 Share Napisano Marzec 12, 2016 Ban, bo ja nie zamierzam. Ban, bo nadal nie dostałem komentarza od koleżanki, ale to już u mnie rutyna, że każdy o mnie zapomina. Ban, bo do trzech razy sztuka, abym sobie poprawił humor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Marzec 12, 2016 Share Napisano Marzec 12, 2016 ban, bo ja mam pluszaka rainbow dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 12, 2016 Share Napisano Marzec 12, 2016 Ban, bo ja nie mam takiego i raczej nie chciałbym mieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 12, 2016 Share Napisano Marzec 12, 2016 Ban, bo chyba zabawię się w PonyPocztę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 12, 2016 Share Napisano Marzec 12, 2016 Ban, bo ja nie zamierzam brać udziału w takich zabawach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 12, 2016 Share Napisano Marzec 12, 2016 (edytowany) @Świeży rekrut Ban, bo dlaczego? Ja komuś coś wyśle, kolejno inna osoba wyśle coś mi. Jest też możliwość poznania nowych ludzi. Tutaj idzie listem i drobiazgiem. Edytowano Marzec 13, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Marzec 12, 2016 Share Napisano Marzec 12, 2016 Ban bo THUG LIFE xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 12, 2016 Share Napisano Marzec 12, 2016 Ban, bo Rosjanie potrafią robić wyrąbane animacje, która zarazem świetnie się słucha i ogląda. Najdziwniejsze jednak to, że kanał potrafi robić świetnej jakości animacje, jednak ma tylko 544 subskrybcje. Szok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Marzec 13, 2016 Share Napisano Marzec 13, 2016 Ban za nie czczenie Stiepana Bandery. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Marzec 13, 2016 Share Napisano Marzec 13, 2016 Ban bo ruski xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Marzec 13, 2016 Share Napisano Marzec 13, 2016 Ban, bo nie ruski, a rosyjski. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 13, 2016 Share Napisano Marzec 13, 2016 Ban, bo nie rosyjski, a sowiecki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Marzec 13, 2016 Share Napisano Marzec 13, 2016 ban bo super animacja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 13, 2016 Share Napisano Marzec 13, 2016 Ban, bo Heil Russia, pas que je. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się