timber Napisano Październik 18, 2014 Share Napisano Październik 18, 2014 Cześć ludzie! Apeluję do was w sprawie nowego obrazka powitalnego. Jako że chciałabym kreować dział z "ludźmi", dlatego właśnie powstaje ten mini-konkurs. Same zadanie jest proste, waszym zadaniem jest zaprojektować obrazek ok. 600x338 pikseli, zawierający Spitfire jak i nick avatara działu (to ja! ;D). Przydałby się również wasz nick, ale jest to jedynie szczegół ;P Wymagania -Spitfire, ewentualnie Soarin -mój nick -tło -własna praca, bez użycia vectorów -Twój nick Opcjonalnie -reszta Wonderbolts Oczywiście należy przestrzegać regulaminu działowego, jak i forumowego. Zakaz clopów, gore, jak i innych materiałów podchodzących pod +18 Konkurs trwa do 30.10.2014 Prace wysyłamy mi na pw, lub też do tego tematu Nagrody miejsce pierwsze - obrazek powitalny wstawiony na "stronę główną" Akademii Wonderbolts, odznaka miejsce drugie - odznaka miejsce trzecie - odznaka Dziękuję za uwagę, Timber Link do komentarza
Sowenia Napisano Październik 18, 2014 Share Napisano Październik 18, 2014 (edytowany) Chętnie wezmę udział. Mam już szkic. Zostało pokolorować i dodać nick c: Edit: Grafika już jest. Edytowano Październik 18, 2014 przez Uszatka Link do komentarza
Cassidy Napisano Październik 18, 2014 Share Napisano Październik 18, 2014 Też postanowiłam coś przygotować, może nie jest to narysowane, ale myślę, że się podoba... ^_^ Link do komentarza
Berette Napisano Październik 18, 2014 Share Napisano Październik 18, 2014 (edytowany) Również postanowiłam coś zrobić. Męczyłam się z tym z jakieś 3-4h, a i tak nie jestem do końca zadowolona. ( szczególnie z tła ) W każdym razie... oto efekt mojej pracy~ EDIT: Zmieniłam to tło, bo mi się nie podobało :'D Edytowano Październik 20, 2014 przez Berette 1 Link do komentarza
Spring Apricot Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 (edytowany) własna praca, bez użycia vectorów Mam nadzieję, że chodzi ci tylko o nieużywanie vectorów zrobionych przez innych, gdyż albowiem ja robię vectory - na własnych szkicach, nie są nawet w serialowym stylu (linki w moim podpisie) i nie chciałabym musieć rezygnować z tej techniki chcąc wziąć udział w konkursie. Poza tym robienie vectora bywa czasochłonne (szczególnie, kiedy tego czasu nie ma) i nie wiem, czy się wyrobię - czy jeśli okaże się, że będę zbliżała się już do zakończenia pracy, zaś termin będzie bliski, istnieje szansa, aby ten termin choć trochę przedłużyć? Edytowano Październik 19, 2014 przez Spring Apricot 1 Link do komentarza
timber Napisano Październik 19, 2014 Autor Share Napisano Październik 19, 2014 Oczywiście, mówiąc że nie używamy vectorów, chodzi o czyjąś własność. Jeśli robisz je sama, to możesz używać ich ile chcesz. ;D Jeśli będzie to potrzebne, mogę przedłużyć konkurs. Ostatecznie zależy nam na jak największej ilości prac ;D Link do komentarza
Cassidy Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 Wybacz, nie zauważyłam tego x3 zabieram się za nową pracę ... ;_; Link do komentarza
timber Napisano Październik 19, 2014 Autor Share Napisano Październik 19, 2014 Napewno ci się uda ^^ Link do komentarza
Gość Nie sądzę Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 (edytowany) Jednak zdziałałam coś innego, ale gimp nadal spsuty xd Edytowano Październik 25, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza
Hidoi Napisano Październik 28, 2014 Share Napisano Październik 28, 2014 Czy można oddać prace 30-tego? Link do komentarza
timber Napisano Październik 28, 2014 Autor Share Napisano Październik 28, 2014 Oczywiście że można, byle do 23:59 c; Link do komentarza
timber Napisano Październik 29, 2014 Autor Share Napisano Październik 29, 2014 (edytowany) Konkurs przedłużony do 2 listopada. Gonna have Fun! Edytowano Październik 29, 2014 przez Timber Sprawiedliwa Link do komentarza
Hidoi Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 Z innej beczki. Nie przejdzie, bo trejdyszonal ;-; Za duże, ale można zmniejszyć ;-; Link do komentarza
timber Napisano Listopad 2, 2014 Autor Share Napisano Listopad 2, 2014 (edytowany) Lekko skrócam godzinę. Do pietnastej dnia dzisiejszego. ^^ NIE WAŻNE - CZEKAMY DO 23;59 Edytowano Listopad 2, 2014 przez Timber Sprawiedliwa Link do komentarza
timber Napisano Listopad 2, 2014 Autor Share Napisano Listopad 2, 2014 (edytowany) Olać wszystko, kończymy konkurs. --- Miejsce pierwsze Wygrała praca użytkowniczki Loni! Praca została wybrana ze względu na ładne wykonanie. Poszarpane kreski ładnie wyglądają, i chodź praca jest dość mroczna, to jednak zasługuje na reprezentowanie działu. Odznaka za chwilę do Ciebie powędruje, a Skaj powinien dodać ją lada chwila jako obrazek powitalny. Gratulacje! ^^ Drugie miejsce Drugie miejsce zajmuje praca autorstwa Berette! Jedna z najlepszych prac w tym konkursie. Uwierz mi że przez długi czas byłaś moją faworytką! ^^ Za chwilę przywędruje do Ciebie odznaka. Trzecie miejsce Trzecie miejsce dostaje ostatecznie - Hidoi! Gratuluję, mimo lekko za dużego rozmiaru praca bardzo mi się spodobała i zdecydowałam się nagrodzić ją trzecim miejscem. Gratuluję! ^^ Odznaka już do Ciebie idzie. Wyróżnienie I ostatnie, wyróżnienie dla Uszatki! Najpierw chciałam nie dawać wyróżnień, ale spodobała mi się Twoja praca, więc również wędruje ona na podium. Gratuluję zwyciężcą! Odznaki za chwilę do was powędrują, jak i zostanie ustawiony nowy obrazek działowy. Edytowano Listopad 2, 2014 przez Timber Sprawiedliwa Link do komentarza
Loni Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 ohh, nawet nie wiesz jak mi miło ;a; następnym razem postaram się robić mniej "mroczne" prace, to chyba przez kolory gratuluję zwycięzcom, prace są naprawdę śliczne! Link do komentarza
Sowenia Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 Gratuluję zwycięzcom~ Naprawdę piękne prace, a już zwłaszcza praca Loni~ Nie dziwię się, że wygrała. I oczywiście bardzo cieszy mnie, że moja praca została wyróżniona ^^ Link do komentarza
timber Napisano Listopad 2, 2014 Autor Share Napisano Listopad 2, 2014 Da, chodziło mi głównie o kolory, co nie zmienia faktu że praca wypadła niesamowicie. Widnieje już jako obrazek działowy. Mogę mieć do Ciebie pytanie? Czy po naborze na pomocników, mogłabyś dodać ich loginy do pracy? ^^" Ehe, i dałam wam już odznaki. Gonna have fun! ^^ Link do komentarza
Loni Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 Da, chodziło mi głównie o kolory, co nie zmienia faktu że praca wypadła niesamowicie. Widnieje już jako obrazek działowy. Mogę mieć do Ciebie pytanie? Czy po naborze na pomocników, mogłabyś dodać ich loginy do pracy? ^^" Ehe, i dałam wam już odznaki. Gonna have fun! ^^ No, tu już część mojego stylu - lubię taki kontrast i ostre barwy. Tutaj czerwień pasowała mi do dynamicznej pozy. Jeśli chodzi o loginy to nie ma najmniejszego problemu, jedynie trzeba będzie pogłówkować z kompozycjom c: Link do komentarza
Berette Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 ;o; Jejku, dziękuję! Naprawdę się nie spodziewałam! ;o; I gratuluję zwycięzcy! Loni, twoja praca była naprawdę genialna! ;w; Link do komentarza
Spring Apricot Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 (edytowany) Dammit, serio? Po to się śpieszyłam i babrałam, żeby odkryć, że konkurs został zakończony przed czasem? To miał być post z moją pracą :/ Well, przynajmniej mam vector. I zdążę dorobić Spitfire rzęsy, o których (jak zwykle) zapomniałam. No ale cóż, still mi smutno. Tzn. praca i tak słaba, bom nie zdążyła zrobić chmurek i dodać cieniowania, ale jednak 23:59 jeszcze nie ma i trochę słabo, że mimo tego konkurs został zakończony przed czasem. Well, mówi się trudno i leci się dalej. Jutro pewnie wstawię moją pracę do galerii (link w moim opisie) - skoro konkurs skończony nie ma co teraz wstawiać, dopracuję to. Gratuluję zwycięscy. Albo walić, macie moją niedokończoną pracę - w końcu zrobiłam ją na czas! link Edytowano Listopad 2, 2014 przez Spring Apricot 1 Link do komentarza
VileRaven Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 (edytowany) Oh good. Wyścig z czasem. ;_____; Albo bez płomieni: EDIT Ale jak to? Myślałam że do 23:59 :cTak bardzo się spieszyłam żeby sie wyrobić w czasie. W między czasie zdążył mi się zawiesić komputer. ;-;Timber NiesprawiedliwaAłć. Bolało. Edytowano Listopad 3, 2014 przez Timber Sprawiedliwa 1 Link do komentarza
Spring Apricot Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 (edytowany) EDIT Ale jak to. ;-; Myślałam że do 23:59 :c Ja też. Bo tak było. Ale się skończyło. Bez żadnego ostrzeżenia. Meh bardzo Btw. świetna praca. Wstaw ją do swojej galerii w dziale artystycznym, chcę ją na tumblra działowego, może nawet pójdzie na tło, ale nie wiem, czy nie za małe Tzn. może bez napisu, bo rysunek bez napisu zawsze jest lepszy od rysunku z napisem Edytowano Listopad 2, 2014 przez Spring Apricot Link do komentarza
Cassidy Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 (edytowany) Gratuluję ci Loni, jesteś moją idolką! Gratuluję tez Berecikowi! Byłaś świetna oraz Uszatce której też dobrze poszło :3 EDIT : Wow! Vile, twoja praca wymiata!!! Szkoda, że czas przesunięty bez powodu :c Edytowano Listopad 2, 2014 przez Cassidy Link do komentarza
Recommended Posts