M.a.b Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 (edited) Witam ponownie! Tym razem prezentuję wam środkową pozycję w konkursie literackim na NMN. Bez wstępów jak z kalendarza, oto:Wigilijny poranek kadawera %5BDark%5D[black Comedy]%5BSoL%5D Tak, sam fik wydaje się dość ściaśnięty, ale ten limit słów był zabójczy. Mam plan to rozszerzyć, ale na razie mam inne priorytety. Będzie poprawiony, rozszerzony, po prostu lepiej dopieszczony ;3 Edit: Skleroza nie boli, ale trzeba się nachodzić... już poprawione. Edited May 16, 2015 by Dolar84 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolar84 Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 Wspaniale, że taki będzie, ale na razie geniuszu dodaj tag obowiązkowy. Czas na poprawę - 2 dni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ares Prime Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 Czekałem kiedy to to opublikujesz. Czytając to miałem wrażenie że oglądam jakiś pokręcony odcinek rodziny Addamsów. Ten bigos jest zrobiony z komedii, okraszony szczyptą horroru, dozą niepewności, jajcarskim stylem któy charakteryzuje autora, doprawiony grozą i czarnym humorem. Nie no, naprawdę nieźle się postarałeś przy pisaniu tego oneshota. Polecam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts