Cava Herondale Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Prawdopodobnie pojawią się w "Wasze prace". Nie wiem jeszcze kiedy. Pewnie zauważyliście, że mamy sporo na głowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Drugie miejsce? [emoji10] no nieźle. :3 nie spodziewałem się że mój wierszyk odniesie sukces [emoji5] gratulacje dla wszystkich. [emoji471] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Pierwsze miejsce? ;o; Jejku, naprawdę się nie spodziewałam, dziękuję! I oczywiście, że zgodzę się, aby umieścić mój obrazek jako obrazek działowy. To będzie zaszczyt Gratuluję, również pozostałym uczestnikom! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 I oczywiście, że zgodzę się, aby umieścić mój obrazek jako obrazek działowy. To będzie zaszczyt W takim razie pojawi się w najbliższym czasie jako nasza wizytówka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Feather Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 (edytowany) Jakby co, zgadzam się na udostępnienie mojej pracy, np. wraz z twórczością innych uczestników, w ramach wspólnego zbioru prac konkursowych. I właśnie to polecam zrobić - dać link do wszystkich dzieł zebranych razem. To byłoby naprawdę fajne rozwiązanie, miłe dla wszystkich, którzy chcieli by przeczytać. Edytowano Styczeń 19, 2015 przez Dark Feather 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 5, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2015 Jakby co, zgadzam się na udostępnienie mojej pracy, np. wraz z pracami innych w ramach wspólnego zbioru prac konkursowych. I właśnie to polecam zrobić - dać link do wszystkich dzieł zebranych razem. To byłoby naprawdę fajne rozwiązanie, miłe dla wszystkich, którzy chcieli by przeczytać. Pojawi się takie coś, jednak teraz ja mam mało czasu, aby to zrobić (latanie po lekarzach i te sprawy). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts