timber Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 (edytowany) Cześć! Razem z resztą ekipy postanowiliśmy ogłosić konkurs. Celem tego konkursu jest wykonanie przez was obrazka działowego. Ma być on wykonany całkowicie własnoręcznie, bez vectorów czyjejś roboty czy tła z google grafika. Technika - dowolna. Konkurs od dnia założenia wątku (16.11.2014 bodajże) do 01.12.2014. Weee. Na obrazku ma znajdować się CMC w pełnym składzie (Apple Bloom, Babs Seed, Sweetie Belle i Scootaloo) i nicki ich avatarów (Apple Bloom - Phinbella Flynn, Babs Seed - Zandi, Sweetie Belle - BRONIESiPEGASIS, Scootaloo - Timber Sprawiedliwa). Obrazek w wymiarach ok. 767x461 px. Nie możemy obiecać, że wybierzemy jakiś obrazek jako działowy. W każdym razie, macie 90% szansy, że coś wybierzemy. ^^ Nagrody 1 miejsce - Ustawienie obrazka jako działowego, nagroda za 1 miejsce. 2 miejsce - nagroda za 2 miejsce 3 miejsce - nagroda za 3 miejsce Każdy z uczestników otrzyma +1 reputacji od każdego z avatarów (4pkt łącznie). Pozdrawiam, Timber Edytowano Listopad 17, 2014 przez Timber Sprawiedliwa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 (edytowany) Tak więc, moja praca. Czerpałem w niej inspiracje z stylu niejakiego Dębskiego, znanego mistrza sztuki współczesnej. Mam nadzieję, że przypadnie do gustu Edytowano Grudzień 30, 2014 przez BezimiennyKot 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 (edytowany) Tak więc, moja praca. Czerpałem w niej inspiracje z stylu niejakiego Dębskiego, znanego mistrza sztuki współczesnej. Mam nadzieję, że przypadnie do gustu Powiem tak! Jest tak oryginalna, że aż rzygam "tenczom" Edytowano Listopad 16, 2014 przez Phinbella Flynn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 4, 2014 Share Napisano Grudzień 4, 2014 (edytowany) Termin konkursu zostaje wydłużony do końca stycznia, ze względu na niewielką ilość nadesłanych prac. Zmieniamy także zasady i umożliwiamy teraz nadsyłanie prac vectorowych, ale niech to nie będzie przeróbka tylko jednego arta z dopisaniem naszych nazw. Edytowano Grudzień 6, 2014 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 Obrazek stworzony w programie trochę bardziej skomplikowanym od painta https://www.dropbox.com/s/6m1b5m44eeqfkgj/domek%20na%20drzewie.png?dl=0Jako iż nie mogłam zrozumieć, czemu nie chce mi się wstawić obraz, wysyłam link. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 Hmm, wiem że już luty, ale z racji, że jeszcze nie mieliśmy kiedy omówić Waszych prac, z wynikami jeszcze zaczekamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 Magrody rozdane, niestety nie ma jednogłośnego zwycięzcy, ale dziękujemy za wasze prace Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts