timber Posted November 16, 2014 Share Posted November 16, 2014 (edited) Cześć! Razem z resztą ekipy postanowiliśmy ogłosić konkurs. Celem tego konkursu jest wykonanie przez was obrazka działowego. Ma być on wykonany całkowicie własnoręcznie, bez vectorów czyjejś roboty czy tła z google grafika. Technika - dowolna. Konkurs od dnia założenia wątku (16.11.2014 bodajże) do 01.12.2014. Weee. Na obrazku ma znajdować się CMC w pełnym składzie (Apple Bloom, Babs Seed, Sweetie Belle i Scootaloo) i nicki ich avatarów (Apple Bloom - Phinbella Flynn, Babs Seed - Zandi, Sweetie Belle - BRONIESiPEGASIS, Scootaloo - Timber Sprawiedliwa). Obrazek w wymiarach ok. 767x461 px. Nie możemy obiecać, że wybierzemy jakiś obrazek jako działowy. W każdym razie, macie 90% szansy, że coś wybierzemy. ^^ Nagrody 1 miejsce - Ustawienie obrazka jako działowego, nagroda za 1 miejsce. 2 miejsce - nagroda za 2 miejsce 3 miejsce - nagroda za 3 miejsce Każdy z uczestników otrzyma +1 reputacji od każdego z avatarów (4pkt łącznie). Pozdrawiam, Timber Edited November 17, 2014 by Timber Sprawiedliwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobayashi Posted November 16, 2014 Share Posted November 16, 2014 (edited) Tak więc, moja praca. Czerpałem w niej inspiracje z stylu niejakiego Dębskiego, znanego mistrza sztuki współczesnej. Mam nadzieję, że przypadnie do gustu Edited December 30, 2014 by BezimiennyKot 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phinbella Flynn Posted November 16, 2014 Share Posted November 16, 2014 (edited) Tak więc, moja praca. Czerpałem w niej inspiracje z stylu niejakiego Dębskiego, znanego mistrza sztuki współczesnej. Mam nadzieję, że przypadnie do gustu Powiem tak! Jest tak oryginalna, że aż rzygam "tenczom" Edited November 16, 2014 by Phinbella Flynn Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 (edited) Termin konkursu zostaje wydłużony do końca stycznia, ze względu na niewielką ilość nadesłanych prac. Zmieniamy także zasady i umożliwiamy teraz nadsyłanie prac vectorowych, ale niech to nie będzie przeróbka tylko jednego arta z dopisaniem naszych nazw. Edited December 6, 2014 by BRONIESiPEGASIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gray Picture Posted January 31, 2015 Share Posted January 31, 2015 Obrazek stworzony w programie trochę bardziej skomplikowanym od painta https://www.dropbox.com/s/6m1b5m44eeqfkgj/domek%20na%20drzewie.png?dl=0Jako iż nie mogłam zrozumieć, czemu nie chce mi się wstawić obraz, wysyłam link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Hmm, wiem że już luty, ale z racji, że jeszcze nie mieliśmy kiedy omówić Waszych prac, z wynikami jeszcze zaczekamy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 Magrody rozdane, niestety nie ma jednogłośnego zwycięzcy, ale dziękujemy za wasze prace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts