Rainbow Guitar Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 "Fajnie że jesteś" JEJ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 "To nie twój dzień" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 26 minuty temu Lucas napisał: "To nie twój dzień" *Optymizm* Nosz kurde: "To koniec :(" Kapselek ma dzisiaj zły humor chyba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 12, 2016 Share Napisano Sierpień 12, 2016 7.08.2016 at 16:31 Michalski9 napisał: Czy to już nie było przypadkiem? Może ale ja takie dostałam. "skończ ze starym zacznij nowe" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Sierpień 23, 2016 Share Napisano Sierpień 23, 2016 Cytuj Wyślij kapselka ciotce ;* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 24, 2016 Share Napisano Sierpień 24, 2016 daj lajka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Sierpień 24, 2016 Share Napisano Sierpień 24, 2016 "Kotek :)" Mam kota. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 24, 2016 Share Napisano Sierpień 24, 2016 przed chwilą to dostałam "daj mi jajka" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się