Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - W szkole. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Alysse momentalnie zamknęła się w sobie. - Ja... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Alysse... znaczy ja pójdę sam. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Nie nie... - spojrzała na niego - Nie pozwolę ci iść samemu. Oni cię przecież znają... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Dam radę. - powiedział. - Nie martw się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Ale Curt... - zawahała się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Tak? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - A jak coś ci się stanie? - podniosła głos. - Nie ma opcji, nie idziesz. W każdym razie napewno nie sam. Idę z tobą, najwyżej mnie zabiją. - wzruszyła ramionami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Nie bój się, nic mi się nie stanie. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Idę z tobą. - powiedziała stanowczo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Nie przekonam cię, co? No dobrze. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Dziewczyna uśmiechnęła się, lecz w duszy zaczęła się zastanawiać czy nie popełnia błędu. - To... kiedy idziemy? - spytała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Najwcześniej w nocy. - - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Mm... okey. - uśmiechnęła się lekko. - A co robimy teraz? - spytała przyjaciół Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Curt wzruszył ramionami. - Na 14 mamy być w szpitalu więc mamy czas. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Potem muszę spotkać się z Dastanem. - powiedziała cicho Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 (edytowany) - Ok. - przytaknął. - chcesz jeszcze iść do siebie? - zapytał. Edytowano Grudzień 9, 2014 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Tak, skoro mam tu zostać jeszcze jakiś czas. - uśmiechnęła się. - Oczywiście jeśli chcesz.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Pewnie że chce. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Dziewczyna uśmiechnęła się. - Zaraz wracam, idę tylko do łazienki. - Ja powiedziała tak zrobiła. Gdy już miała wychodzić przez okno spostrzegła Lucasa w towarzystwie dwóch innych mężczyzn, których znała aż za dobrze. Wstrząśnięta i przestraszona qróciła szybko do salonu. - C-Curt... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Co się stało? - zapytał. - Coś poważnego? - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Alysse nic nie mówiąc podeszła do Curt'a i przytuliła się do niego. - L-lucas... - zdołała powiedzieć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Spokojnie... - powiedział przytulając ją. - nie wejdą tu. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Alysse podniosła głowę. - A-ale oni mnie szukają... - szepnęła wystraszona. - Boję się... - położyła głowę na ramieniu chłopaka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Spokojne. Będzie dobrze. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts